Računalništvo, telefonija
30.11.2013 16:25
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sistemske storitve z dodano vrednostjo

Genis je razvil ponudbo celovitih sistemskih storitev, s katerimi organizacije vzpostavijo kakovostne poslovne informacijske storitve za e-poslovanje ter izboljšajo izkoriščenost svojih naložb v Microsoftove poslovne tehnologije.
Sistemske storitve z dodano vrednostjo
Sistemske storitve z dodano vrednostjo

Kakovostna sistemska platforma za e-poslovanje

Podjetja in javne ustanove iščejo učinkovite načine, kako bi izboljšale poslovanje v smeri večje prilagodljivosti na tržne, ekonomske in zakonske spremembe. V podjetju Genis, ki je eden vodilni proizvajalcev informacijskih rešitev za elektronsko poslovanje v podjetjih in javnih ustanovah, so razširili svoj storitveni portfelj še s ponudbo sistemskih storitev za informacijska okolja Microsoft. Z novimi storitvami želijo kupcem informacijskih rešitev za e-poslovanje, kot so e-Računi®,e-Naročila in e-Pogodbe ter dokumentnih rešitev e-Pisarna®, e-OrgDok, e-TehDok® in druge, poenostaviti njihovo uvedbo tudi z vidika informacijske infrastrukture.

»V podjetju Genis smo se doslej osredotočali predvsem na implementacijo lastnih poslovnih informacijskih rešitev. S ponudbo sistemskih storitev in prodajo Microsoftovih tehnologij smo odgovorili na zahteve vedno večjega števila kupcev, ki želijo na enem mestu dobiti celovito infrastrukturno in aplikativno rešitev za e-poslovanje in upravljanje s poslovno dokumentacijo,« je povedal Janko Štefančič, direktor Genisa.

Z novimi storitvami so tako razširili nabor potencialnih kupcev še na vse tiste organizacije, ki želijo uvesti Microsoftove rešitve za izgradnjo in upravljanje informacijskih okolij, storitve za e-pošto, skupinsko delo in poslovno komunikacijo ter storitve računalništva v oblaku.

Celovite storitve za sodobno IT-infrastrukturo

Genisova ponudba sistemskih storitev obsega prodajo, svetovanje, načrtovanje, uvedbo in vzdrževanje Microsoftovih strežniških tehnologij Windows Server, SQL Server, Exchange Server, SharePoint Server in Lync ter upravljavskih rešitev System Center. Strokovnjaki iz podjetja Genis zagotavljajo tudi podporo pri uvajanju naprednih tehnoloških pristopov, kot sta konsolidacija in virtualizacija strežnikov ter delovnih s tehnologijami Microsoft Hyper-V in VMware. Podjetje organizacijam omogoča dodatno znižanje stroškov lastništva in upravljanja informacijskih sistemov s podporo Microsoftovim storitvam računalništva v oblaku Azure. Strankam ponuja tudi rešitve na področju varnosti,prek tehnologij McAfee za zaščito strežnikov, osebnih računalnikov in mobilnih naprav.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem JARES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri JARES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem JARES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več