25.08.2017      12:50
Novo podjetje v skupini Comtrade - Comtrade System Integration International

Skupaj do podjetij prihodnosti

Organizacije, ki želijo na sodobnem trgu ostati konkurenčne in v svoje poslovanje vpeljati najnovejše tehnološke dosežke in načela računalništva v oblaku, se lahko od maja letos obrnejo na novega zaupanja vrednega partnerja, Comtrade System Integration International. Na podlagi strateških partnerstev s priznanimi vodilnimi ponudniki tehnologij, kot so Microsoft, Oracle in drugi, Comtrade System Integration International organizacijam omogoča, da preobrazijo svoje poslovanje z vpeljavo preverjeno učinkovitih modelov, procesov in tehnologij ter tako dosežejo svoje cilje glede optimizacije operativnih stroškov in ustvarjanja več vrednosti za svoje stranke.

»Z uporabo sodobnih in inovativnih programskih rešitev ter arhitektur Comtrade System Integration International svojim naročnikom nudi storitve učinkovitega upravljanja podatkov v poslovnih podatkovnih centrih ter nadzor nad aplikacijami, ki jih uporabljajo po načelu programske opreme kot storitve (SaaS), pri čemer dosega visoko zmogljivost, zanesljivost in varnost sistemov. Comtrade te storitve uspešno nudi na mednarodnih trgih, predvsem pa v regiji Adriatik, v Zahodni Evropi in na Bližnjem Vzhodu, kjer je podjetje nedavno odprlo svoje predstavništvo,« je povedal Klod Kolaro, podpredsednik in generalni direktor podjetja Comtrade System Integration International, ter dodal: »Kot del vodilnega ponudnika informacijskih tehnologij v regiji, ki ima več kot 20 let izkušenj z razvojem digitalnih rešitev, Comtrade System Integration International svojim naročnikom omogoča poslovanje v obdobju digitalizacije, mobilnosti in računalništva v oblaku, pri tem pa se zanaša na znanja, pridobljena z uspešno izpeljanimi projekti v regiji, ter deluje kot zaupanja vreden tehnološki partner svojim naročnikom na njihovi poti digitalnega posodabljanja celotnega poslovanja.«

Comtrade System Integration International je nastal zaradi potrebe, da se na sodobne procese upravljanja organizacij strateško in osredotočeno odgovori s programskimi rešitvami in tehnologijami računalništva v oblaku, ki lahko podprejo analitiko in administracijo, finance, sprejemanje poslovnih odločitev, odnose s strankami in upravljanje človeških virov.

Comtrade System Integration International pokriva štiri tehnološka področja: storitve načrtovanja in vpeljave infrastrukture ter platform (Infrastructure and Platform Services), upravljanje poslovnih procesov in vsebin (Enterprise Content Management), poslovno analitiko (Business Analytics) ter poslovne rešitve (Business Solutions).

Poleg rešitev v oblaku in storitev ponudba podjetja vključuje tudi analize velikih količin podatkov (Big Data), sisteme za upravljanje človeških virov (Human Capital Managament), osrednje sisteme za upravljanje poslovanja in odnosov s strankami (ERP, CRM) ter poslovno obveščanje z analizo poslovnih podatkov za podporo sprejemanju odločitev (Business Intelligence).

Comtrade System Integration International je del skupine Comtrade, enega največjih tehnoloških podjetij v Evropi z zaposlenimi več kot 2000 razvijalci, ki razvijajo programsko opremo za več kot 900 naročnikov.

V torek, 29. avgusta, Comtrade System Integration International v sodelovanju s podjetjem Oracle za vse zainteresirane organizira prvo praktično predstavitev kako lažje in hitreje do poslovanja v oblaku

Ali uporabljate javna omrežja Wi-Fi, ali raje ostanete pri mobilni podatkovni povezavi?

Hudo, hudo dobre 1
Potato  |  Če že opisujete neki je dober če date ka...
Prve resne težave za iOS 11! 1
Potato  |  Men drži čist isto. iOS 11 iPhone 6 Plus...