07.01.2015 16:35
Posodobljeno 9 let nazaj.

Sledenje.com z S-Mobile nadgradil gps spremljanje vozil

Po novem bo lahko vsak voznik mobilno vstopal v podatke o svojem vozilu in vzpostavljal povezavo s sistemom Sledenje.com
S-Mobile pisarna

Proizvajalec lastne blagovne znamke je razširil področje učinkovite uporabe podatkov gps sistema izven pisarne. Na ta način je vozniku omogočen vpogled v njegovo aktivnost na terenu, spremljanje načina vožnje in enostavno potrjevanje opravljenih terenskih delovnih nalog. Hitri vstop v sporočanje ni omejen le na sms opcijo, voznik v vozilo prejme delovno nalogo, ki mu je določena, jo prevzame in opravi, pisarna pa spremlja njegov napredek. V isti aplikaciji je omogočeno kvalitetno navigiranje do delovne lokacije. Morebitne reklamacije ali potrebo po pošiljanju kakšnega dokumenta iz terena so enostavno rešili s pošiljanjem priponk.

S-Mobile aplikacija je namenjena splošni uporabi in nudi:

• natančne podatke o posamezni vožnji in postanku
  • spremljanje digitalne in analogne senzorike
  • spremljanje podatkov iz EKO2GO (več na www.eko.si )
  • navigiranje / sporočila v obliki teksta in slik

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SLEDENJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SLEDENJE d.o.o.

Podjetje Sledenje, informacijske storitve d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SLEDENJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

COMCOM d.o.o.