Računalništvo, telefonija
25.03.2017 10:55

Deli z drugimi:

Share

Slovenec avtor best sellerja na Amazonu

Slovenec avtor best sellerja na Amazonu
Slovenec avtor best sellerja na Amazonu

Doseči preboj s knjigo na ogromnem globalnem trgu ni lahko. Kot prvemu Slovencu je to uspelo Robertu Rolihu s knjigo The Million Dollar Decision.

Knjiga, ki predstavlja mejnik v razkrivanju delovanja finančne industrije, je nastajala kar sedem let. The Million Dollar Decision: Get Out of the Rigged Game of Investing je nastala na podlagi osebnih izkušenj njenega avtorja, Roberta Roliha, sicer soustanovitelja Akademije Panta Rei. Rolih je po prvih mladostnih uspehih izgubil zelo veliko denarja, ker je zaupal finančnim svetovalcem. Njegova odločitev, da se posveti raziskovanju ozadij finančne industrije je bila tako pravzaprav tudi njegov oseben boj. In kar je spoznal, je sedaj predstavil tudi javnosti s svojo knjigo: povprečna družina je zaradi pretkanih iger finančne industrije ob 1 mio dolarjev prihrankov.

Knjiga, ki je v sredo 15. marca izšla v Ameriki in se prodaja na Amazonu, je takoj pridobila naziv ‘hottest new release’, prodana je v več kot 1300 izvodih že v prvem dnevu prodaje in je že nosilka oznake ‘best seller’ v svoji kategoriji.

Rolih na odru z največjimi

Rolih je leta 2015 prejel laskavi naslov evropski javni govorec, ki ga podeljuje akademija Professional Speakers iz Londona. V zadnjih letih je naredil preskok od predavatelja, omejenega na Slovenijo, do predavatelja, ki si deli oder z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so npr. Robert G. Allen, Andy Harrington, Kevin Green, Brian Tracy, Simon Coulson. Redno predava na zahtevnih zahodnih trgih, kot so Velika Britanija, Italija, Španija in sodeluje z največjimi organizatorji dogodkov v posameznih državah. Njegov najbolj obiskan seminar doslej je imel več kot 1.500 udeležencev. Vsebina njegovega dela se je z obiskom seminarja ali preko spleta dotaknila že več kot 40.000 strank po vsem svetu.

Ste poskrbeli za svoj finančno varnost?

Vsakdo, ki si želi zagotoviti finančno varnost, brezskrbno starost in spodobno pokojnino, mora nujno investirati, pravi Rolih. Ne glede na to, ali že investirate ali šele razmišljate o tem, knjiga The Million Dollar Decision, vam bo odprla popolnoma nov vidik delovanja investicij in finančnega sveta. Finančna industrija prireja igro investiranja na takšen način, da stranke avtomatično izgubijo večino bodočih donosov. To še posebej velja za vlaganje v najbolj popularne finančne produkte, kot so naložbena življenjska zavarovanja in vzajemni skladi. Rolih namreč v svoji knjigi razkriva 5 načinov, s katerimi finančna industrija jemlje vaš trdo prisluženi denar. Ko jih boste razumeli, pravi avtor, boste lahko začeli investirati na takšen način, da boste vi obdržali večino bodočih donosov – in ne finančna industrija.

1. S prodajo finančnih produktov, ki so dobri … za njih.

2. Tako, da naredijo investiranje preveč kompleksno za običajnega smrtnika.

3. Tako da skrivajo dejanske provizije in stroške pri vlaganju.

4. Tako da izkoristijo moč obrestno-obrestnega računa v svojo korist.

5. S tem, da vas prepričujejo, da je kratkoročno trgovanje (Forex) mačji kašelj.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00
S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in poslovno zrelostjo poznana kot ena vodilnih in najtrdnejših tovrstnih družb v Sloveniji. Osnovna dejavnost družbe je distribucija računalniške ... Več