Računalništvo, telefonija
01.08.2017 12:30

Deli z drugimi:

Share

Slovenija med elitnimi državami

Slovenija med elitnimi državami
Slovenija med elitnimi državami

Huawei, ki tudi v Sloveniji beleži izjemno rast, je na ekskluzivnem dogodku v ljubljanskem klubu Top Six predstavil novega paradnega konja, Honor 9. Honor je sestrska blagovna znamka tega hitro vzpenjajočega proizvajalca telefonov, ki je namenjena milenijski generaciji, a s svojo izvirnostjo in privlačno ceno prepriča tudi vse ostale. Telefon Honor 9 je že na voljo v Sloveniji, v avgustu pa boste lahko svoj paket izbrali pri vseh operaterjih, prodaja pa bo stekla tudi v prosti prodaji. S tem je Slovenija končno v elitnem klubu držav, ki prve začenjajo s prodajo novega paradnega konja te znamke.

Rdeča nit ljubljanske predstavitve telefona, ki se jo je udeležilo več kot 150 povabljenih gostov, so bili igra svetlobe, sodobni poletni ritmi in impresivni nastopi slovenskih akrobatov FB Acrobatics in breakdancerjev Local Heroes.

Ko združijo moči divja svetloba, modri in ognjeni koktejli, slovenski estradniki in predstavniki vseh večjih prodajalcev telefonov v Sloveniji, se zgodi nepozabna noč polna futurističnih in fantastičnih idej. Dogodka sta se udeležila tudi Timotej Lampe Ignjić, edini slovenski profesionalni skejter in Manca Šepetavec, Miss športa Slovenije 2017, oba navdušena uporabnika znamke Honor. Na dogodku je Honor znova dokazal, da se ves čas spogleduje s prihodnostjo, ravno tako kot njegovi uporabniki.

Igro svetlobe in barv, ki je bila rdeča nit dogodka, obvlada tudi eden najbolj priznanih slovenskih ilustratorjev, Mitja Bokun, ki sodeluje s številnimi priznanimi blagovnimi znamkami. Tokrat je pogumno združil moči z Honorjem. Slikarsko platno z Bokunovo ilustracijo, ki je nastajala v živo, so soustvarjali tudi obiskovalci dogodka, kar je dogodek povzdignilo na umetniško raven.

Najnovejši telefon družine Huawei, Honor 9, bo v Sloveniji zagotovo podiral rekorde prodaje. Napreden dizajn, v svetleče sivi, modri in beli, ki se povezuje z odlično zmogljivostjo in kakovostno dvojno kamero, je že napovedana svetovna uspešnica. V prvih dveh tednih zbiranja naročil so po svetu poslali že več kot milijon telefonov. Honor 9 je dobil ime lovilec svetlobe zaradi čudovitega 3D ukrivljenega stekla in kovinskega robu na zadnji strani. Ta kombinacija ustvari subtilni kovinski sij – nekaj, kar do sedaj še nismo videli pri oblikovanju pametnih telefonov. Ponaša se z nadgrajeno dvojno kamero z 20 in 12 MP RGB in monokromatskim senzorjem in neverjetno kakovostjo zvoka.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več