Računalništvo, telefonija
02.02.2018 12:18

Deli z drugimi:

Share

Slovenska rešitev za organizatorje dogodkov vstopa na globalni trg

Pomemben del rešitve ID.Conference je UHF RFID stojalo, ki samodejno beleži prehode udeležencev na dogodku – samostojno zazna smer gibanja, torej bodisi gre za vstop ali izstop iz dvorane.
Pomemben del rešitve ID.Conference je UHF RFID stojalo, ki samodejno beleži prehode udeležencev na dogodku – samostojno zazna smer gibanja, torej bodisi gre za vstop ali izstop iz dvorane.

Slovenska rešitev ID.Conference* z novim letom vstopa tudi na globalni trg. K hitrejši odločitvi je pripomogel tudi slovenski podjetniški sklad s programom SK75, ki je ID.Conference prepoznal kot dobro rešitev, ki ima potencial za mednarodno rast. Na praktično vsako konferenco, ki se je udeležimo, se moramo najprej prijaviti, nato pa svojo prisotnost potrditi na registracijskem pultu, kjer prevzamemo tudi akreditacijo za prosto gibanje po konferečnem prostoru. Ta del poznamo.

Vendar pa številni dogodki pred vstopom v konferenčno dvorano še dodatno beležijo prisotnost udeležencev. Na nekaterih konferencah je to zakonsko določeno, saj so to regulirane konference s prisotnostjo, na katerih si kandidati lahko pridobijo licence za delo. Na drugih želijo organizatorji le boljši pregled na tem, katere vsebine so zanimive za katere udeležence. ID.conference je rešitev za ta del beleženja.

Samodejno beleženje prehodov

Pomemben del rešitve ID.Conference je zato predvsem UHF RFID stojalo, ki samodejno beleži prehode udeležencev na dogodku – samostojno zazna smer gibanja, torej bodisi gre za vstop ali izstop iz dvorane, na ta način pa se takoj izračuna prisotnost posameznega udeleženca. V primeru, da dotični udeleženec nima dovoljenja za vstop v dvorano, na stojalu posveti rdeča luč, ki opozori organizatorje. Vendar pa to ni vse …

Cilj ID.conference je celovita rešitev

Kot je razložil direktor ID.Conference Jure Triller cilj rešitve presega le identifikacijo udeležencev na posameznih lokacijah konference. “Organizatorjem in lastnikom konferenc želimo ponuditi celovito rešitev za upravljanje konferenc in dogodkov. To obsega platformo, v kateri lahko v sedmih korakih pripravijo spletno stran dogodka z vsebino, prijavno formo za udeležence, določijo tip dogodka, plačljivost … S tem želimo organizacijo dogodkov približati podjetjem, da se opogumijo pripraviti tudi manjši dogodek, ne da bi za to najeli profesionalnega organizatorja,” pove Triller.

Doda še, da je rešitev je popolnoma prilagodljiva glede na zahtevnost dogodka. Manjši dogodki tako ne potrebujejo nujno UHF stojala, ampak prisotnost lahko beležijo le z uporabo online aplikacije za pametni telefon.

Predstavljene rešitve zagotavljajo kar najbolj poenostavljen postopek organizacije in analize konference. Vidite prednost tudi za svoje dogodke? Več informacij poiščite na uradni spletni strani.

*ID.conference je rešitev enako imenskega podjetja, katerega solastnik je tudi podjetje IDentiks. IDentiks jo v Sloveniji pod slovenskim imenom IDE.Konferenca trži že 7 let.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667