Računalništvo, telefonija
01.03.2014 13:52
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenski prevod za iOS po posebni ceni

Ena namestitev prevoda za 9,99 EUR in dve namestitve za 14,99 EUR!
Slovenski prevod za iOS
Slovenski prevod za iOS

Ekipa Slovenski prevod za iOS dela s polno paro naprej. V prihajajočih dneh obljubljajo novo posodobitev, ki prinaša prevedene iBookse, App Store in mnogo več.

Zaradi neverjetnega odziva na akcijsko ceno 9,99 EUR so se fantje odločili, da to ceno obdržijo permanentno! Zaradi vse več zahtevkov, kjer si uporabniki lastijo kar dve iNapravi (iPad in iPhone), so se za mesece marec odločili, da ponudijo novo akcijo, kjer lahko 2 iNapravi “poslovenite” za neverjetnih 14,99 EUR (kolikor je znašala cena slovenskega prevoda za iOS v samem začetku).

Zaradi vse večje polemike, ki se pojavlja okoli postopka jailbreak, ki je potreben za namestitev slovenskega prevoda, tudi sporočajo, da imajo izjavo neiomenovanega, uradnega Apple servisa, ki trdi: “S postopkom namestitve slovenskega prevoda za iOS oz. postopkom, ki je predhodno potreben (t.i. JAILBREAK), nikakor NE PRIDE DO IZGUBE garancije na katerikoli iNapravi (op. iPhone, iPad, iPod, etc .. ), ki so v datumskih okvirjih standardne, enoletne Apple garancije.”

Apple pripravlja novi iOS 7.1, ki naj bi prišel meseca marca in prinaša nekaj novosti, vendar ekipa opozarja vse uporabnike prevoda, naj počakajo s posodobitvijo, saj postopek jailbreak, za ponovno namesitev prevoda ne bo mogoč – testirano na beta verzijah iOS 7.1!

Slovenski prevod za iOS je naredil na slovenskem Apple tžišču pravo malo revolucijo, saj je bilo opravljenih že več kot 100 namestitev. Tukaj predvladujejo starejši, saj so jim tuji jeziki nepoznani. Ekipa slovenskega prevoda za iOS pa tudi napoveduje prav poseben projekt, kjer bodo pomagali pri zagatah z vašimi iNapravami! Več kmalu na Računalniških novicah!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Slovenskiprevod.com
Za več informacij so vam na voljo pri Slovenskiprevod.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Slovenskiprevod.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več