Računalništvo, telefonija
17.09.2011 08:50

Deli z drugimi:

Share

SmartBeam

Wireless N Router (DIR-645)
Wireless N Router (DIR-645)

D-Link je glede na potrebe svojih uporabnikov, ki vedno bolj težijo k uporabi brezžičnih naprav, predstavil revolucionarno tehnologij SmartBeam, vgrajeno v brezžični usmerjevalnik.

SmartBeam tehnologija v brezžičnem usmerjevalniku Wireless N Router (DIR-645) omogoča stalen pregled moči signala za vse omrežne in priključene naprave, hkrati pa zagotavlja stalno in neprekinjeno brezžično povezavo kjerkoli v hiši. Zahvaljujoč tej tehnologiji, bodo uporabniki lahko uživali v kakovosti in doslednosti domačega omrežja z žično hitrostjo in brezžično svobodo.

D-Link je ob tej priložnosti napovedal še eno novost – usmerjevalnik Wireless HD Media Router (DIR-657), ki je namenjen ljubiteljem digitalnih vsebin.

Wireless N usmerjevalnik z vgrajeno SmartBeam tehnologijo odlikuje elegantna oblika in šest vgrajenih “smart anten”, ki omogočjo veliko bolj natančno zaznavanje v okolju, kjer obstajajo naprave, kot so predvajalniki, IP kamere, brezžični tiskalniki in prenosni računalniki . Torej, ne glede na to, ali je naprava nameščena v kleti ali na podstrešju, bo dobila najmočnejši in najbolj stabilen signal, ki je mogoč.

Novi Wireless N HD Media Router (DIR-657) je bil zasnovan z namenom optimizacije uživanja v spletu zabave: naj gre za prenos, ali pa za ogled in izmenjavo vsebin visoke ločljivosti ali pa za igranje iger.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več