Računalništvo, telefonija
27.02.2015 09:25

Deli z drugimi:

Share

So vaši zaposleni prebrali vse interne akte (ISO 9001) in dokumente s katerimi morajo biti seznanjeni?

Kako zagotoviti, da bodo zaposleni seznanjeni s pravilniki, politiko, navodili in ostalimi pomembnimi informacijami, ki jih potrebujejo pri svojem delu?
So vaši zaposleni prebrali vse interne akte (ISO 9001) in dokumente s katerimi morajo biti seznanjeni?
So vaši zaposleni prebrali vse interne akte (ISO 9001) in dokumente s katerimi morajo biti seznanjeni?

V Agitu smo razvili rešitev za spremljanje seznanjenosti uporabnikov, ki omogoča pregledno obveščanje zaposlenih o objavi posameznih dokumentov in vpogled, kdo od obveščenih se je dejansko seznanil z vsebino dokumenta.

Rešitev je posebej primerna za objavljanje pravilnikov ali drugih dokumentov (interni pravilniki, varnostna politika, pravila glede ISO dokumentacije…), s katerimi se morajo zaposleni obvezno seznaniti. Uredniki dokumentov imajo v vsakem trenutku pregled nad tem komu je posamezen dokument namenjen, ali so bili uporabniki o tem obveščeni in ali so se dejansko seznanili z vsebino dokumenta. Prav tako ima vsak posameznik pregled nad dokumenti, s katerimi mora biti seznanjen.

Vzpostavljen je sistem obveščanja uporabnikov preko elektronske pošte. Preko povezave v elektronskem sporočilu lahko uporabnik odpre dokument in ko ga prebere tudi potrdi, da je z novim dokumentom in njegovo vsebino seznanjen.

Če bi radi pridobili več informacij o rešitvi ali o tem, kako lahko Agito pomaga vaši organizaciji, nas pokličite na 01 242 56 70 ali pišite na info@agito.si. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pridobiti pravo rešitev za vaše izzive.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več