25.05.2016 21:28

Sončkov festival pomaga in razveseljuje

Z veseljem vas obveščamo, da je pred nami že 9. SONČKOV FESTIVAL – dobrodelna družinska prireditev, ki bo tudi letos razveseljevala otroke in pomagala ogroženim družinam, hkrati pa poskrbela za igrivo vzdušje, od 26. do 29. maja, v Areni Bonifika, v Kopru.

ISTRSKA OBMOČNA KARITAS bo zbirala šolske potrebščine za družine, ki potrebujejo pomoč pri nakupu potrebščin. Prav tako bo DNEVNI CENTER ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE KOPER – DC PetKA predstavil svoj brezplačni preventivni socialno-varstveni program Centra za socialno delo Koper, zbiralo se bo tudi prispevke.

Na prizorišču se bodo hkrati odvijale kuharske DELAVNICE z Emilijo Pavlič in »sladke« delavnice Miss Dolce, prijazni policaji bodo predstavili Varno šolo vožnje in delo policije, otroci bodo spoznavali Kitajsko in Japonko kulturo skozi delavnice, družabne igre in stripovsko kulturo, preizkusili pa se bodo lahko tudi v igranju video iger na najnovejši konzolah. Na prireditvenem odru bodo nastopile plesne in navijaške skupine, glasbene šole in številni drugi.

Spodbujali bomo tudi medgeneracijsko povezovanje in v sklopu prireditve pripravljamo bogat program za »MLADE PO SRCU«, ki bodo lahko sodelovali v različnih aktivnostih CDA za starejše občane Koper, prisostvovali na predavanjih Slovenskega društva HOSPIC in Društva za pomoč pri demenci “PRIMORSKE SPOMINČICE”.

Skupaj lahko pomagamo in prispevamo k nasmehom naših najmlajših. Vljudno vabljeni! (brezplačno oglasno sporočilo)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več

Jamada skupina d.o.o.