Računalništvo, telefonija
23.05.2015 09:09

Deli z drugimi:

Share

Sony Computer Entertainment Europe in Sony Mobile uradna partnerja UEFA lige prvakov

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) in Sony Mobile Communications sta danes potrdila triletno globalno partnerstvo kot uradni partner UEFA lige prvakov za sezone 2015 do 2018. Ta sporazum bo vključeval UEFA Super Cup 2015, 2016 in 2017, kot tudi finale UEFA ženske lige prvakov in finale UEFA mladinske lige.
SCEE in Sony Mobile podpisala sponzorstvo do leta 2018
SCEE in Sony Mobile podpisala sponzorstvo do leta 2018

PlayStation je že dolgoleten uradni partner UEFA lige prvakov. Razširitev tega sponzorstva predstavlja nadaljnjo predanost v Evropi najbolj prestižnemu prvenstvu nogometnih klubov, ki je blagovno znamko pripeljal preko neverjetne vsebine in doživetij igranja k milijonom oboževalcev.

Jim Ryan, predsednik in generalni direktor Sony Computer Entertainment Europe pojasni: “Naše sodelovanje z UEFO in UEFA ligo prvakov je izjemno pomembno za nas in vidimo ga kot zelo naravno ujemanje naše blagovne znamke in občinstva. Navdušeni smo, da nadaljujemo s sodelovanjem naslednja tri leta in se hkrati veselimo prinašanja nečesa novega, zabavnega in razburljivega našim igralcem, ki bo edinstven PlayStation pristop k UEFA ligi prvakov.”

Sony Mobile je, s svojim inovativnim naborom pametnih telefonov in tabličnih računalnikov Xperia, kot tudi edinstvenih izdelkov SmartWear, edinstveno plasiran in zajame tako oboževalce na stadionu kot digitalno areno, preko bogatega mobilnega vsebinskega doživetja.

Sponzorstvo komentira tudi Dennis van Schie, CCO pri Sony Mobile: “UEFA liga prvakov je vrh klubskega nogometa in veseli smo, da prinašamo oboževalcem po celem svetu izjemne načine uživanja in deljenja njihove strasti do igre. Ta prestižna globalna platforma nam omogoča širjenje našega dosega novih uporabnikov in zagotavljanje zares očarljivega in poglobljenega mobilnega doživetja.”

Kot uradna partnerja bosta PlayStation in Sony Mobile uživala v obširnih pravicah na tekmah, v pripravljalni sezoni, medijih, dogodkih, vključno s finalom, kot tudi z ekskluzivnim digitalnim partnerstvom na UEFA.com.

Na sodelovanje poda svoje mnenje tudi Guy-Laurent Epstein, marketing direktor UEFA Events SA: “Zelo smo veseli, da je Sony podaljšal svoje sponzorstvo, tako bomo nadaljevali s skupnim trdnim delom s PlayStationom, pozdravljamo pa tudi Sony Xperia. Preko sodelovanja z UEFA ligo prvakov bo to prineslo inovativno zabavo oboževalcem po celem svetu.”


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več