Računalništvo, telefonija
21.03.2018 10:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sophos Forum 2018: spoznajte najnovejše računalniške nevarnosti

Sophos forum 2018 bo potekal 4. aprila v Ljubljani.
Sophos forum 2018 bo potekal 4. aprila v Ljubljani.

Vedno bolj izpopolnjena zlonamerna koda in enostaven dostop do RaaS (Ransomware as a Service) in Maas (Malware as a Service) sili podjetja v uporabo najboljših rešitev za zaščito njihovih končnih uporabnikov.

Sophos forum je odlična priložnost za spoznavanje najnovejših izdelkov podjetja Sophos ter spoznavanje najbolj aktualnih računalniških nevarnosti, ki pretijo poslovnim uporabnikom. Letošnji posebni gost bo John Shier, Senior Security Expert v podjetju Sophos. John Shier je priljubljen predavatelj, ki je znan po razumljivem in zanimivem nastopanju tudi ko gre za najbolj zapletene varnostne teme. John ni samo teoretik, prav tako nudi tehnično podporo in izobražuje partnerje in stranke podjetja Sophos.

V prvem predavanju z naslovom Anatomy of an Exploit bo John predstavil zlonamerno kodo, ki izkorišča ranljivost računalniškega sistema. Prikazal bo kako različne ranljivosti izkoriščajo hekerji, organizirani kriminalci ali države.

V drugem predavanju z naslovom From Ransomware to Cryptomining: Think AND not OR, pa bo John predstavil ti. cryptomining, ki prinaša posameznikom in podjetjem veliko nevšečnosti in nevarnosti.

Gost na seminarju Sophos Forum 2018, bo tudi Peter Skondro, Sophos Senior Sales Engineer, ki bo v svojem predavanju z naslovom Intercept X with Deep Learning, predstavil novo verzijo orodja Intercept X 2 z novimi naprednimi tehnologijami ter nov dodan model strojnega učenja Deep Learning, ki porabi zelo malo pomnilnika, vendar je zelo učinkovit. Peter nam bo v živo prikazal, kako uporabnika Intercept X 2 zaščiti pred naprednimi grožnjami ter kako nam Intercept X pomaga analizirati napad, ki se je zgodil.

Celoten program seminarja Sophos Forum 2018 si lahko ogledate tukaj, kjer se lahko tudi prijavite.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več