Računalništvo, telefonija
21.03.2018 10:00
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sophos Forum 2018: spoznajte najnovejše računalniške nevarnosti

Sophos forum 2018 bo potekal 4. aprila v Ljubljani.
Sophos forum 2018 bo potekal 4. aprila v Ljubljani.

Vedno bolj izpopolnjena zlonamerna koda in enostaven dostop do RaaS (Ransomware as a Service) in Maas (Malware as a Service) sili podjetja v uporabo najboljših rešitev za zaščito njihovih končnih uporabnikov.

Sophos forum je odlična priložnost za spoznavanje najnovejših izdelkov podjetja Sophos ter spoznavanje najbolj aktualnih računalniških nevarnosti, ki pretijo poslovnim uporabnikom. Letošnji posebni gost bo John Shier, Senior Security Expert v podjetju Sophos. John Shier je priljubljen predavatelj, ki je znan po razumljivem in zanimivem nastopanju tudi ko gre za najbolj zapletene varnostne teme. John ni samo teoretik, prav tako nudi tehnično podporo in izobražuje partnerje in stranke podjetja Sophos.

V prvem predavanju z naslovom Anatomy of an Exploit bo John predstavil zlonamerno kodo, ki izkorišča ranljivost računalniškega sistema. Prikazal bo kako različne ranljivosti izkoriščajo hekerji, organizirani kriminalci ali države.

V drugem predavanju z naslovom From Ransomware to Cryptomining: Think AND not OR, pa bo John predstavil ti. cryptomining, ki prinaša posameznikom in podjetjem veliko nevšečnosti in nevarnosti.

Gost na seminarju Sophos Forum 2018, bo tudi Peter Skondro, Sophos Senior Sales Engineer, ki bo v svojem predavanju z naslovom Intercept X with Deep Learning, predstavil novo verzijo orodja Intercept X 2 z novimi naprednimi tehnologijami ter nov dodan model strojnega učenja Deep Learning, ki porabi zelo malo pomnilnika, vendar je zelo učinkovit. Peter nam bo v živo prikazal, kako uporabnika Intercept X 2 zaščiti pred naprednimi grožnjami ter kako nam Intercept X pomaga analizirati napad, ki se je zgodil.

Celoten program seminarja Sophos Forum 2018 si lahko ogledate tukaj, kjer se lahko tudi prijavite.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več