Računalništvo, telefonija
08.05.2018 10:36

Deli z drugimi:

Share

Specifične poslovne vsebine z vašega področja

Poslovni del NT konference bo letos malenkost drugačen, kot ste ga vajeni, in sicer bo predvsem bolj usmerjen v področja, ki vas zanimajo, ter panoge, v katerih delujete.
Specifične poslovne vsebine z vašega področja
Specifične poslovne vsebine z vašega področja

NTK Poslovni dan

, tradicionalni poslovni dogodek v sklopu NT konference, bomo začeli z Osrednjim dogodkom, kjer bomo gostili svetovno priznane strokovnjake s področij umetne inteligence in blockchaina pa tudi globalizacije – o vodenju v času nastajajočega globalno-digitalnega sveta bo spregovoril José Santos, pridruženi profesor na INSEAD.

Ker se zavedamo pomembnosti povezovanja in združevanja različnih strok, a hkrati vemo, da ima vsaka panoga svoje specifike, bomo NTK Poslovni dan razdelili na pet področij, kjer bodo strokovnjaki IT tehnologij in poslovanja z vami delili svoje znanje in dragocene izkušnje. Največji poudarek na poslovnem delu konference bomo tako posvetili področjem proizvodnja in storitve, finančne storitve, javni sektor, energetika in digitalna preobrazba. Preberite si več o Poslovnem dnevu.
NTK – izobraževanje in priložnosti za sklepanje novih poslov na enem mestu

Ena izmed dodanih vrednosti 23. NT konference je zagotovo tudi priložnost, da obogatite svoje znanje ter ga z na novo pridobljenimi idejami prenesete v prakso, v svoje podjetje s pomočjo sodelavcev iz IT oddelka. Hkrati pa vam NT konferenca zagotavlja platformo za mreženje, sklepanje novih poslov in spoznavanje potencialnih poslovnih partnerjev ter priložnosti za neformalno druženje čez dan in na večernih zabavah.

Preverite tudi, katerim predavateljem boste lahko prisluhnili v tehnološkem delu ter katere so tiste vsebine, ki jim bomo letos namenili največ pozornosti! Za NT konferenco so tudi letos na voljo tri različice kotizacije, vi pa se odločite za tisto, ki vam bo omogočila, da boste od konference odnesli kar največ. Prijavite se prek spletne prijave.

O trendih in spremembah v poslu in tehnologiji govorimo na 23. NT konferenci. Se vidimo!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več
Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več