Računalništvo, telefonija
01.12.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Spletna pisarna – online in vse na enem mestu

.. Današnja tehnologija vam omogoča spletno pisarno, kjer imate vedno vse pri roki, to pa vam olajša delo in odpre popolnoma nove možnosti poslovanja ..
Spletna pisarna – online in vse na enem mestu
Spletna pisarna – online in vse na enem mestu

Bistvo spletne pisarne je, da dobite vse na enem mestu in vse poteka »online« – brez nameščanja programov na računalnik.

Narejeno za enostavno poslovanje v podjetjih

Spletna pisarna poenostavi poslovanje podjetij in samostojnih podjetnikov. Office orodja lahko urejate kar prek spleta, hkrati pa jih imate vedno pri roki, dokumente lahko na ta način tudi delite. Poleg imate seveda tudi koledar in kontakte, da boste vedno organizirani. Omogoča tudi shrambo podatkov, domeno, spletno gostovanje, elektronsko pošto in podobno.

V podjetju Spletna pisarna nudijo vse našteto, in to za neomejeno število uporabnikov, ki lahko sočasno urejajo dokumente in upravljajo z naprednimi funkcijami. Brez skrbi boste lahko dodelili dostop novim ali zunanjim sodelavcem, ne da bi morali kupovati nove licence. Že med urejanjem vidite, kdo ureja dokument in kaj točno ureja. Dovolite pa lahko dostop za urejanje tudi drugim, ki niso člani vašega oblaka. Vedno lahko dokument povrnete na starejšo različico, poleg tega je vsak dokument vedno na voljo iz katerekoli naprave. Na voljo imate tudi neomejeno število elektronskih predalov.

Vse pomembne slike lahko hranite v vašem oblaku, zato so vam prav tako vedno na voljo. Z NextCloud aplikacijo lahko nastavite samodejno sinhroniziranje slik med vašo napravo in prostorom v oblaku. Podprte so naprave z OS android, MS windows in iOS.

Hitro in enostavno lahko zamenjate prijavno stran in logotip za NextCloud ter tako še dodatno personalizirate izgled spletne pisarne.

Današnji življenjski tempo je hitrejši kot kadar koli prej, zato je zelo pomembno, da lahko delamo kjer koli in kadar koli – prav to nam omogoča Spletna pisarna.

Združili so vodilne aplikacije

Za brezhibno delovanje so združili vodilne spletne aplikacije.

  • NextCloud je aplikacija, ki si jo enostavno namestite na svojo napravo. Skrbela bo za varnostni arhiv oziroma za sinhronizacijo podatkov med vašo napravo in oblakom. Podpira tako operacijske sisteme Linux kot Windows ter Apple in Android. S spletnim vmesnikom Nextcloud aplikacije pa lahko nalagate, snamete, ustvarite, urejate ali brišete dokumente.
  • LibreOffice je odprtokodni office sistem, podoben Microsoft Office in je tudi kompatibilen z njimi, tako da bodo dokumenti, ustvarjeni z Microsoft Office vidni tudi v vašem sistemu in obratno. Prav tako lahko urejate dokumente Microsoft Office ali ustvarite svojega z LibreOffice in ga pošljete uporabniku, ki ima Microsoft Office. Ta bo lahko dokument normalno videl in urejal.
  • Cpanel v ozadju skrbi za delovanje vaše spletne strani in elektronske pošte. Opravila, vezana na spletno stran in elektronsko pošto, bodo enostavna in uporabniku prijazna.

Na spletni strani pisarna.si lahko zahtevate tudi testni račun, kar pomeni, da vam ponudijo testni dostop pred nakupom.

Prednosti Spletne pisarne:

  • Neomejeno št. uporabnikov
  • “Online” urejanje dokumentov (kompatibilno z Word, Excel, Powerpoint…)
  • Iskanje po dokumentih
  • Avtomatsko arhiviranje neomejenega števila naprav (PC-ji, tablice, telefoni …)
  • Neomejen podatkovni promet
  • 1 domena brezplačno (velja za končnice .si, .eu, .com, .net, .biz, .org)
  • Prostor za spletno stran in el. pošto
  • Brezplačen SSL

Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več