Računalništvo, telefonija
06.11.2016 08:00
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletni faks

Spletni faks
Spletni faks

Ekipa aFax je nadgradila spletno stran za brezplačno pošiljanje faksov.

Želite hitro poslati dokazilo o plačilu, prijavnico ali kak drug pomemben dokument? Morda na drugi strani od vas zahtevajo faks? Ali pa bi radi imeli potrdilo o poslanem dokumentu, kot npr. pri priporočeni pošti? Spletni faks oz. brezplačni faks s spleta, dostopen na spletnih straneh www.afax.si, je namenjen vsem, ki bi radi na hitro poslali faks na izbrano faks številko – kar preko spletnega vmesnika.

Brezplačno faksiranje omogoča sponzor. Prva stran poslanega faksa namreč poleg vašega sporočila prejemniku vsebuje tudi oglasno sporočilo. Druga stran faksa vsebuje vaš posredovani dokument in je videti povsem enako, kot bi ga poslali preko faks naprave ali iz najbližje pošte ter ima pravno veljavo. Potrdilo o poslanem faksu prejmete po e-pošti.

Dokument naj bo PDF ali slika v formatu TIF, JPEG, GIF ali PNG. Največja dovoljena velikost pripete datoteke je 5 MB. Vsebina dokumenta bo prikazana na drugi strani prejetega faksa. Če želite, lahko prejemniku podate dodatno sporočilo, npr. kaj je vsebina vašega faksa, prijazno osebno noto itd. Vaše sporočilo bo prikazano na prvi strani prejetega faksa.

Ko izpolnite obrazec za pošiljanje, faks pošljete z enostavnim klikom na gumb. Po elektronski pošti boste na navedeni e-poštni naslov prejeli potrdilo o uspešno dostavljenem faksu. V njem se nahaja tudi kopija faks sporočila. V primeru zasedene linije bo sistem samodejno poskusil poslati faks sporočilo še dvakrat v naslednjih 10 minutah. V primeru trajno zasedene linije boste o tem obveščeni. Po želji lahko kopijo poslanega faksa istočasno pošljete tudi na svojo faks številko.

Poskrbljeno je tudi za varnost. Pošljete lahko največ deset faksov na dan in največ pet faksov na isto faks številko na dan. Prav tako bo na faksu naveden IP naslov, s katerega je faks poslan.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVIOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVIOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVIOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640