Računalništvo, telefonija
13.06.2016 14:12

Deli z drugimi:

Share

Spletno glasovanje za ona-on Sanjsko poroko se zaključuje

Spletno glasovanje za ona-on Sanjsko poroko se zaključuje
Spletno glasovanje za ona-on Sanjsko poroko se zaključuje

Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com je natečaj, kjer pogumni pari oddajo svojo zgodbo o tem, kako sta se spoznala. Zaslužijo si našo pozornost in naš glas. Izberi svoj naj ona-on par in sodeluj v žrebu za privlačne nagrade tudi ti.


Portal ona-on.com združil več kot 15.000 parov

Se strinjaš, da je včasih iskanje pravega (s poudarkom na pravega) partnerja težje kot iskanje igle v kupu sena? Ona-on.com je največji slovenski spletni spoznavni portal, ki je svojih 15 letih obstoja združil kar 15.000 parov.


Različni pari z eno skupno lastnostjo

Različnih parov, z različnimi pogledi na svet, različnih starosti, religije in iz različnih krajev Slovenije. Zagotovo imajo mnogi, ki so partnerja na ona-on že našli in tisti, ki ga še iščejo, vsaj eno skupno lastnost in to je, da so bili dovolj pogumni za registracijo na ona-on.com, pa naj bo to zaradi zabave, firbca ali odločenosti, da imajo dovolj samskega stanu.


Kaj je posebnost portala ona-on.com?

Posebnost portala ona-on.com je v tem, da zadovoljne stranke zapustijo spletni portal, saj, ko najdejo tisto, kar so iskali – partnerja, storitve ne potrebujejo več. In med tistimi res najpogumnejšimi, ki so svojo zgodbo o tem, kako je spoznavanje potekalo zaupali naglas, letos že tretjič zapored podarjamo Sanjsko poroko.

Pomagaj svojemu favoritu do Sanjske ona-on.com poroke!

Preveri zgodbe parov, ki so svojo ljubezen našli na največjem spoznavnem portalu ona-on.com in izberi svojega favorita za Sanjsko poroko. Med vsemi oddanimi glasovi bomo izžrebali privlačne nagrade tudi za glasovalce.

Če si še solo, ti predlagamo obisk ona-on.com in obisk Največjega spoznavnega piknika, kjer bo svoje glasilke za nas ogrevala Brigita Šuler.

Srečno in se vidimo!


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več