Računalništvo, telefonija
18.05.2020 07:40

Deli z drugimi:

Share

Spletno plačevanje brez provizije

Uporabnikom Telemachovih storitev je odslej brez provizije omogočeno plačevanje računov prek spleta.
Plačevanje prek spleta brez provizije
Plačevanje prek spleta brez provizije

Zdaj lahko vsi obstoječi ali novi naročniki ob spletnem nakupu telefonov, tablic ali drugih naprav plačilo s plačilnimi karticami izvedejo brez provizije.

Telemach še naprej optimizira uporabniško izkušnjo in vsem, ki nakupujejo v spletni trgovini ali svoje račune plačujejo elektronsko, prinaša nove ugodnosti. Plačevanje na spletu s plačilnimi karticami brez provizije ponuja nov način prihranka za uporabnike.

Uporabniki, ki so prijavljeni na e-račun, bodo zdaj vsak mesec v okviru e-računa prejemali povezavo do spletnega plačila. Obenem lahko vsak Telemachov uporabnik do spletne povezave za plačilo dostopa na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach«. Spletno plačevanje se na zelo preprost način izvede v samo nekaj korakih, in sicer tako, da na spletni plačilni list uporabniki vnesejo številko plačilne kartice.

Če pri uporabi plačevanja brez provizije uporabniki potrebujejo pomoč, jim je na voljo kontaktni center na številki 070 700 700, svoja vprašanja lahko pošljejo na elektronski naslov info@telemach.si ali pa se v živo pogovorijo v klepetu na spletni strani www.telemach.si. Svetovalci bodo uporabniku poslali povezavo do spletnega plačila prek elektronske pošte ali SMS sporočila.

V želji po čim bolj okolju prijaznemu poslovanju Telemach svoje uporabnike poziva k ureditvi e-računa. To lahko enostavno storijo oziroma e-račun aktivirajo na portalu ali v aplikaciji »Moj Telemach« ali pa zahtevo po prehodu iz tiskanega na e-račun pošljejo na elektronski naslov info@telemach.si.

Enostavnejši, varčnejši in okolju prijazen način plačevanja prinaša prednosti tako posamezniku, družbi kot okolju.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več