Računalništvo, telefonija
22.11.2017 20:18
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte najbolj enostaven način polnjenja telefona

Spoznajte najbolj enostaven način polnjenja telefona
Spoznajte najbolj enostaven način polnjenja telefona

Danes pametne mobilne telefone uporabljamo na vsakem koraku. Uporabljamo jih za komunikacijo, za urejanje dokumentov, za pisanje, za fotografiranje, za gledanje filmov, za shranjevanje varnostnih kopij naših podatkov, za igranje iger in za udejstvovanje na družbenih omrežjih. Praktično jih imamo v roki skozi cel dan.

Uporaba za delo in zabavo pa žal nosi tudi svoj davek. Ta se kaže pri porabi energije. Če smo nekoč mobilne telefone uporabljali tudi po cel teden brez polnilca, temu že nekaj časa ni več tako. Pravzaprav že vse od prihoda pametnih telefonov, ki omogočajo vsa zgoraj našteta opravila. Bolj kot ne pa vsi uporabljajo tudi velike barvne zaslone z visokimi ločljivostmi, kar še dodatno pohitri praznenje baterije. Zato smo se navadili, da jih praktično vsak večer pred spanjem priklopimo na polnilec, da nas zjutraj počakajo s polno baterijo.

Velika verjetnost je, da svoje telefon še vedno polnite z žičnim polnilcem. Vendar pa obstajajo danes že veliko bolj elegantne rešitve. To so brezžični polnilci, na katere morate zgolj položiti telefon, da se začne polniti. Brezžično polnjenje danes podpira že veliko telefonov, praktično vsi najboljši predstavniki najbolj uveljavljenih znamk, kot so Apple, Samsung, Huawei, Sony itd.

V trgovini TomTop je trenutno po ugodni ceni 10,66 evrov (s posebnim kuponom HTY4NR se cena zniža na dobrih 7 evrov) na voljo odličen univerzalni brezžični polnilec znamke INCHOR, ki za polnjenje uporablja razžirjeni standard Qi (či). Za uporabo je sila enostaven, saj ga zgolj priklopite na električno vtičnico, nato pa vam je vedno na voljo za polnjenje telefona, ki ga morate le položiti nanj. Pri polnjenju pa je zelo učinkovit in varen. Podpira namreč hitro polnjenje, ob tem pa nudi prenapetostno zaščito in zaščito pred pregrevanjem. Narejen je iz ultratankega aluminijastega ohišja, poleg tega pa je tudi lahek, tako da ga lahko enostavno vzamete s seboj na pot.

Univerzalni rezžični polnilec je kompatibilen z vsemi pametnimi telefoni, ki imajo vdelano podporo standardu Qi. Mednje med drugim spadajo Samsung Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, S6 Edge+, Note 5, Note 7, Note 8, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus in tako naprej.

Kot že rečeno, polnilec lahko dobite v spletni trgovini TomTop, kjer vas bo stal 10,66 evrov, oziroma če vpišete poseben kupon s kodo HTY4NR, le dobrih 7 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več