Računalništvo, telefonija
09.11.2017 08:54

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte najmanjšo grafično kartico na svetu: GeForce® GTX 1080 Ti s hladilnim sistemom Waterblock

Zotac GeForce GTX 1080 Ti s hladilnim sistemom Waterblock
Zotac GeForce GTX 1080 Ti s hladilnim sistemom Waterblock

Najhladnejša, najmanjša in revolucionarna. Odkrijte svoje skrite igralne sposobnosti s prenovljeno grafično kartico ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini s hladilnim sistemom Fearless Cooling, ki je obenem tudi najnaprednejša in najkompaktnejša grafična kartica GeForce GTX 1080 Ti s hladilnim sistemom Waterblock.


Najhladnejša, najmanjša in revolucionarna.

Kartica združuje 212-milimetrsko kompaktno zasnovo grafične kartice GeForce® GTX 1080 Ti Mini s hladilnim sistemom Waterblock z neposredno ponikljano bakreno povezavo, ki z natančnimi 0,3-milimetrskimi mikro kanali skrbi za odlično odvajanje toplote.

To magično hlajenje lahko opazujete skozi prosojni zgornji del kartice iz akrila, ki ga podpira kovinska nosilna plošča nevtralne barve, pri čemer pa bela lučka LED poskrbi le še za piko na i. Zdaj si lahko sestavite najkompaktnejši igričarski računalnik z vrhunskim hlajenjem, ki se bo prilegal prav vsaki barvni shemi.

Zaradi odprtega sistema vodnega hlajenja, ki vključuje standardno opremo G 1/4, je grafična kartica ZOTAC GeForce® GTX 1080 Ti ArcticStorm Mini združljiva z večino hladilnih tekočin drugih proizvajalcev. Vključena sta tudi dva zazobka, ki podpirata 10-milimetrske cevi ID.



Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50

RDEČA ORANŽA d.o.o.

Titova cesta 2a, 2000 Maribor, Tel: 051 691 862
Razmišljajte kot vaši kupci Kako prepričati vaše potencialne kupce? Ste poskusili različne marketinške strategije, ki niso obrodile želenih rezultatov? S temi izzivi se zadnjih ... Več