Računalništvo, telefonija
02.12.2020 12:19
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte rešitve za shranjevanje, varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov

Skupne in integrirane rešitve družb Hewlett Packard Enterprise (HPE) in Veeam® že več kot 10 let skrbijo za zaščito podatkov, omogočajo hitro povrnitev v prejšnje stanje v le nekaj minutah in preprečujejo izgubo podatkov. V primerih zlonamernih napadov ali človeških napak so take rešitve nuja, zato vse več sodobnih poslovnih sistemov svoje podatke hrani znotraj podatkovnih skladišč. Slednja omogočajo visoko razpoložljivost, hitro razširljivost in preprosto upravljanje. Ob tem pa imamo do podatkov neprekinjen dostop, ne glede na to, kje se nahajajo.
Spoznajte rešitve za shranjevanje, varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov
Spoznajte rešitve za shranjevanje, varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov

Pri poslovno-kritičnih poslovnih aplikacijah je nedopustna vsaka sekunda nedostopnosti podatkov.

HPE zagotavlja 100-odstotno razpoložljivost podatkov, preprosto namestitev, avtomatizirano upravljanje in visoke zmogljivosti za poslovno-kritične aplikacije z inteligentnim platformami, kot sta diskovni polji HPE Primera in HPE Nimble Storage. Namenska »disk-to-disk« naprava za varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov HPE StoreOnce zagotavlja konsolidacijo podatkov, tako da lahko shranimo do 20-krat več podatkov na enoto diskovja kot bi jih sicer, seveda v odvisnosti od tipa podatkov. S tem prinaša nižje stroške, zmožnost zagotavljanja daljšega obdobja hrambe brez nadgradenj, manjša varnostna tveganja ter hitro povrnitev in dostop do izgubljenih ali poškodovanih podatkov. Za organizacije, ki morajo ohraniti neprekinjeno poslovanje in dostop do najpomembnejših podatkov, prinaša Veeam Availability Suite rešitev za zaščito in upravljanje podatkov, ki edinstveno rešuje s tem povezana vprašanja. Rešitev omogoča Recovery Point Objective (RPO) do 5 sekund, hiter Recovery Time Objective (RTO) s prilagodljivo takojšnjo obnovitvijo Microsoft SQL in Oracle podatkovnih baz, Hyper-V in vSphere okolja ter NAS sistemov. S ključnimi partnerstvi z vodilnimi ponudniki storitev shranjevanja podatkov v oblaku in varnostnega kopiranja (BaaS), Veeam vsaki organizaciji zagotavlja rešitev za varno hranjenje njihovih podatkov skozi celoten življenjski cikel, ne glede na to, za katere podatke gre in kje se nahajajo.

S HPE sistemi in Veeam programsko opremo za varnostno kopiranje lahko ustvarjate varnostne kopije kar 20-krat hitreje. Z infrastrukturo, ki se praktično upravlja sama, lahko poenostavite poslovanje, hkrati pa se naslonite na nove načine upravljanja podatkov v oblaku, kot so:

  • Veeam Backup & Replication™ integracija s HPE Primera Snapshot
  • Podpora za Veeam Availability Suite v10 za HPE StoreOnce Catalyst
  • Veeam Availability Suite v10 HPE StoreOnce Catalyst Copy integracija

Pridružite se skupnem spletnem predavanju HPE + Veeam = Always On. Always Protected.

V četrtek, 17. decembra 2020, ob 14. uri. Spoznali boste, kako lahko kar najbolje prilagodite vašo strategijo in sistem za shranjevanje in varovanje podatkov vašim poslovnim zahtevam.

HPE omogoča nakup celovite rešitve preko široke mreže partnerjev v Sloveniji, ki vam bodo v pomoč pri pripravi ustrezne strategije varovanja podatkov, pripravi rešitve in ponudbi. Izberite vašega HPE partnerja.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808