07.09.2020 10:03
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Sprememba lastništva v skupini Veracomp

Posel ustvarja vrednost za trenutne in potencialne partnerje za dobavo in preprodajo skupine Veracomp.
Sprememba lastništva v skupini Veracomp

Skupina Veracomp je podpisala dogovor za prodajo svoje celotne distribucijske skupine z dodano vrednostjo družbi Exclusive Networks.

Posel je predmet številnih pogojev, vključno z regulativnimi odobritvami, pričakuje pa se, da bo zaključen do zadnjega četrtletja leta 2020.

Skupina Veracomp, ki je neposredno prisotna v 10 državah Srednje in Vzhodne Evrope (SVE) in posluje tudi v sosednjih državah, bo družbi Exclusive Networks omogočila ustvarjanje nove regije v srcu svojega poslovanja v regiji EMEA. Globalni distributer že ima 50 pisarn po vsem svetu in zagotavlja svoje storitve v več kot 100 državah.

Skupina Veracomp je na področju poslovnega in tehnološkega svetovanja prevzela vlogo največjega distributerja s čisto dodano vrednostjo v SVE in se ponaša z vrhunsko sposobnostjo, da svojim poslovnim partnerjem v tej regiji pomaga ustvariti dodatno rast.

»Zgodba družbe Exclusive Networks se je začela v Evropi in nadaljevala z globalno širitvijo v regije EMEA, APAC in Severna Amerika. Zdaj je čas, da se razširi še naprej v Srednjo in Vzhodno Evropo, ki sta bili vedno del naših načrtov za rast,« je povedal Olivier Breittmayer, izvršni direktor družbe Exclusive Networks. »Nakup uveljavljene distribucijske skupine je najboljši način za povečanje naše prisotnosti v tej novi regiji in naša naložba v močne temelje skupine Veracomp bo našim strateškim partnerjem za dobavo in GSI omogočila odlične priložnosti. Organizaciji sta si že zdaj močno kulturološko in operativno podobni in naš načrt je, tako kot vedno, podpreti doseganje uspeha tudi v prihodnosti, ne pa vsiljevati novih struktur. Skladno s tem bo ključno vodstvo skupine Veracomp za zagotavljanje stalnosti in uresničitev načrta pospešene rasti ohranilo svoje trenutne vloge. Skupina Veracomp je v skoraj 30 letih pridobila bogate izkušnje in ustvarila izjemen ugled in zavezujemo se, da bomo k tej dediščini prispevali s svojim naprednim strokovnim znanjem na področju infrastrukture za globalno kibernetsko varnost in storitvami z dodano vrednostjo, od katerih bodo imeli korist partnerji, stranke in zaposleni.«

Za partnerje skupine Veracomp je dejstvo, da skupina postaja del družbe Exclusive Networks, zagotovilo ohranitve obstoječih pogojev sodelovanja in dodatnega dostopa do raznolike tehnologije in marketinških kompetenc, ki izhajajo iz globalnega poslovanja na različnih zrelih in razvijajočih se trgih na petih celinah.

»Za skupino Veracomp in vse, ki so z njo povezani, je to zelo pozitiven korak naprej,« je povedal Adam Rudowski, izvršni direktor skupine Veracomp. »Povezovanje z družbo Exclusive Networks dokazuje, da naš pristop deluje, in nam omogoča, da s svojim strokovnim znanjem prispevamo k resnično globalni misiji in še naprej ustvarjamo rast ter večjo vrednost v kanalu. Obstoječim in potencialnim partnerjem za dobavo in preprodajo so na voljo odlične priložnosti za povečanje obsega v regiji SVE, medtem ko bodo lahko naši zaposleni napisali novo poglavje v fantastični zgodbi o uspehu skupine Veracomp.«

Več na www.veracomp.eu

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Exclusive Networks Slovenia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

SINERGISE d.o.o.