Računalništvo, telefonija
11.11.2015 06:01
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spremenite kaos v dokumentnem sistemu v poslovno priložnost!

Dokumentni sistemi so odlična rešitev za podjetja z velikim številom dokumentov!
Dokumentni sistemi so odlična rešitev za podjetja z velikim številom dokumentov!

Številne dosedanje raziskave so pokazale, da se število dokumentov v podjetju vsake dve leti podvoji. Kaosu kot posledica povečanega števila dokumentov pa se lahko izognemo le z uvedbo celovitega dokumentnega sistema. Ti bodo tako rekoč postali nepogrešljivi že leta 2020, saj bo širom sveta »v obtoku« kar 44 trilijonov gigabajtov podatkov.

Spremenimo kaos v poslovno priložnost z dokumentnim sistemom

Če želimo obvladovati dokumentni kaos v podjetju, moramo najprej prepoznati dokumente oziroma informacije, ki imajo za naše poslovanje določeno vrednost. Pri tem se moramo tudi zavedati, da so tovrstne informacije na voljo v različnih oblikah, in sicer kot digitalne datoteke, papir, elektronska pošta in podobno. Informacije se lahko »skrivajo« tudi tam, kjer to najmanj pričakujemo, in sicer v oblaku, ko zaposleni podatke samovoljno prenašajo v oblak. S pravilno uvedbo dokumentnega sistema lahko temu kaosu naredimo konec, kakšen sistem je pravi za nas, pa je odvisno od poslovnega okolja in žele po znižanju stroškov.

Nesporno dejstvo pa je, da večje kot je podjetje, pomembnejšo vlogo igra dokumentni sistem. Slednji pa so se izkazali kot odlična izbira tudi za manjša podjetja, prihranki pa so bili takoj vidni preko znatnega povečanja produktivnosti zaposlenih.

Če želite izvedeti še več o tem, kako lahko dokumentni sistem odpravi vaše poslovne težave in vam prinese prihranke na račun večje storilnosti zaposlenih, se obrnite na strokovnjake podjetja Vibor d.o.o., ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več