Računalništvo, telefonija
30.03.2018 07:45

Deli z drugimi:

Share

Startup vikend v Kikštarterju

Startup vikend v Kikštarterju
Startup vikend v Kikštarterju

Imaš dobro podjetniško idejo? Želiš ustanoviti lastno podjetje? V Kikštarter Kamnik ponujajo izjemno priložnost, da spoznaš kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi.

Startup Weekend je intenziven podjetniški vikend, na katerem ekipe tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času, ustvaril podjetji, ki bo na koncu najbolj prepričala vlagatelje in podjetnike.

V tem vikendu vam bodo na voljo najboljši mentorji, ki vam bodo pomagali, da boste v tem času idejo kar najbolj razvili. Za prijavo ne potrebujete ničesar, le idejo in dobro voljo.

Najboljše poslovne ideje bodo nagrajene:
1. mesto – 500 €
2. mesto – 300 €
3. mest – 200 €

Zmagovalne ekipe imajo tudi možnost predstavitve pred naložbeniki KIKštarter pospeševalnika d.o.o. in vlagatelji ter s tem možnost pridobitve prve investicije za uresničitev poslovne ideje.


Pohiti s prijavo, število mest za ekipe je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je ponedeljka, 15. aprila 2018! Prijave na info@kikstarter.si.

Od prijavljene skupine potrebujemo (ime skupine, ime in priimek članov, predstavitev ideje v parih stavkih).

Za več informacij si oglejete posebno stran: StartUp Weekend (tukaj se tudi prijavite)


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KIKštarter KAMNIK
Za več informacij so vam na voljo pri KIKštarter KAMNIK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

KIK Štarter Kamnik logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KIKštarter KAMNIK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več