05.10.2012 14:27

Statoil Lexmarku zaupal področje tiskanja

Družba Lexmark je z energetskim podjetjem Statoil, enim največjih ponudnikov nafte in zemeljskega plina, sklenila petletno pogodbo za upravljanje tiskalniških storitev in infrastrukture. Vrednost pogodbe je ocenjena na 20 milijonov ameriških dolarjev, Lexmark pa bo postal edini ponudnik tiskalniških tehnologij v podjetju Statoil in njegovih podružnicah po vsem svetu.
Statoil Lexmarku zaupal področje tiskanja

Lexmark

bo v podjetju Statoil najprej optimiziral tiskalniško infrastrukturo, prenovil tiskalniška okolja, izboljšal varnost, povezano z dokumenti, in uvedel številne upravljane tiskalniške storitve. Z implementacijo Lexmarkovih pametnih večopravilnih naprav, ki nudijo intuitivno rabo, bodo v Statoil deležni pohitritve poslovnih procesov, ki vključujejo tiskanje ali skeniranje dokumentov. Prenovljena tiskalniška infrastruktura bo bistveno bolj prijazna do okolja, saj bo znatno zmanjšala porabo energije, optimizirano tiskanje pa bo poskrbelo za manjše količine izpisanih dokumentov in manjšo porabo potrošnega materiala. Dodatno bo Lexmark v podjetju Statoil implementiral več varnostnih ukrepov, povezanih z dokumenti, uporabniki pa bodo deležni tudi kakovostnega tiskanja v barvah.

Rešitev Lexmark Print Release bo podjetju Statoil omogočila nadzor in upravljanje količin tiskanih dokumentov, zmanjšanje količine nepotrebnih izpisov in izboljšala informacijsko varnost. Podjetje je navdušeno tudi nad prilagodljivostjo novih rešitev, saj lahko zaposleni svoje dokumente natisnejo na katerem koli tiskalniku v podjetju. Lexmarkove rešitve in storitve bodo na voljo vsem podružnicam družbe Statoil po celem svetu.

“Na področju upravljanih tiskalniških storitev je Lexmark preprosto vodilni ponudnik na svetu. Podjetje Statoil bo z našimi rešitvami in storitvami doseglo znatne prihranke na področju tiskanja ter hkrati izboljšalo učinkovitost poslovanja. Ne smemo pa pozabiti niti na znatno prijaznejši vpliv do okolja, ki ga dosežemo z nižjo porabo energije in manjšimi količinami izpisanih dokumentov,” je povedal Lexmarkov podpredsednik ter vodja oddelka tiskalniških rešitev in storitev Marty Canning.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več

NUFIRA d.o.o.

Ob Suhi 4d, 2390 Ravne na Koroškem, Tel: 041 722 132
Vsako hitro rastoče podjetje se spopada z odločitvami glede najboljšega poslovnega sistema za upravljanje svojih poslovnih procesov. Pravilna integracija integriranega programskega ... Več

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,