Računalništvo, telefonija
14.10.2016 15:06

Deli z drugimi:

Share

Ste dovolj učinkoviti?

Poslovni svet je zahteven. Še tako talentirani in delovni potrebujejo nekaj, kar jim pomaga, da so lahko še boljši. Zbirka, v kateri so Huawei P9, P9 Lite, pametna ura Huawei Watch ter pametna zapestnica Colour Band A1, ponuja možnosti za boljšo učinkovitost.
Ste dovolj učinkoviti?
Ste dovolj učinkoviti?

Eleganten in hkrati moden videz

Videz je prvo sporočilo, da ste vredni zaupanja, dinamični ter hkrati izkušeni. Poleg obleke o vas govorijo tudi vaši dodatki. Pametna ura Huawei Watch je narejena iz plemenitih materialov in je minimalistično ter brezčasno oblikovana. S pomočjo različnih pasov ter številčnic jo lahko prilagodite za vsako priložnost.

Skrb za detajle

Se vam je že zgodilo, da ste pozabili telefon in zamudili pomemben klic? Ste med sestankom spregledali pomemben podatek? Pametna ura Huawei Watch vam nudi vse informacije na najhitrejši možen način. S pomočjo pametne ure Huawei Watch ali pametne zapestnice Colour Band A1 prav tako ne boste nikoli pozabili telefona. Ko se oddaljite in naprava na vašem zapestju izgubi povezavo s telefonom, vas bo ta takoj opozorila na to.

Bodite samozavestni in sproščeni

Informacije so ključ uspeha v poslovnem svetu. Dilema, ali se popolnoma posvetiti strankam oziroma družini ter tvegati, da zamudite ključne informacije, je v poslovnem svetu običajna. Sedaj vam ni potrebno več skrbeti – pametna zapestnica Huawei Colour Band A1 bo poskrbela, da vas opozori na pomembna obvestila s pomočjo nežne vibracije na zapestju, ki jo boste začutili tudi sredi največjega trušča. Pametna ura Huawei Watch pa vam bo, poleg vibracije, na zaslonu prikazala še vsebino obvestila, ki ste ga prejeli na telefon.

Vaše zdravje narekuje, kaj lahko dosežete

Delo do poznih ur, neprespane noči, slaba in neredna prehrana ter odsotnost fizične aktivnosti so tipični problemi poslovnih ljudi, ki so predani svojemu delu. Huawei Watch ter Colour Band A1 vam z vgrajenim števcem korakov pomagata spremljati aktivnost ter porabljene kalorije, medtem ko s senzorjem srčnega utripa nadzorujeta učinkovitost vadbe. Z aplikacijo, ki je nameščena na telefonih iz družine P9 pa lahko načrtujete vadbo, prehrano in svoj napredek.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več