Računalništvo, telefonija
11.10.2013 16:38

Deli z drugimi:

Share

Ste prepričani, da vaša spletna stran ne prodaja viagre?

V enem letu je pri nas 1500 spletnih strani malih podjetij in sp-jev doživelo razobličenje ali drugo obliko vdora v strežnik.
Varnost na spletu
Varnost na spletu

Kako kot lastnik podjetja skrbite za varnost? Ali ste soodgovorni kot lastnik strani? Kaj to pomeni za podjetja, ki prodajajo preko spletne strani? Ste se že srečali z dejstvom, da nenadoma vaše spletne strani ni več? Kako se odzovete na hekerski napad in kako ga lahko preprečite? Kako lahko preprečite vdore, ki jih v resnici kot uporabnik ne vidite? Kdo bo kril škode, ki lahko nastanejo? Se slovenski spletni razvijalci zavedajo vseh teh varnostnih tveganj?

Odgovore na ta vprašanja boste dobili na okrogli mizi “Ali veste, da ste odgovorni za varnost na spletu?”, ki bo potekala v sklopu evropskega meseca kibervarnosti. Poglede bodo podali vodja varnostnega centra SI-CERT Gorazd Božič, direktor podjetja Domovanje Uroš Čimžar, IT novinar Miran Varga, novinar in urednik 24ur na POP TV Denis Oštir, direktorica Mimovrste Lea Benedejčič in pravnik, specialist za informacijsko pravo iz JK Skupine Matija Jamnik. Pogovor bo vodila mag. Andreja Jernejčič Vizjak.

Okrogla miza bo v ponedeljek, 21. oktobra 2013, ob 11. uri v GH Union (dvorana Orhideja) v Ljubljani.

Dogodek organizirata SI-CERT in podjetje Domovanje. Pred okroglo mizo bo tudi srečanje spletnih razvijalcev na temo “Kako varno programirati in postaviti spletne strani” oziroma, “Kako prodati vzdrževanje spletnih strani”, predstavljene pa bodo tudi vrste zlorab, primeri in posledice. Posvet se začne ob 9. uri, predavala pa bosta Gorazd Božič in Uroš Čimžar.

Več o dogodku preberite na http://www.razvijalci.domovanje.com/program/.

Za vse udeležence dogodka je podjetje Domovanje pripravilo posebno DARILO! Udeležba je brezplačna, vendar je število mest omejeno! Prijavite se lahko na: http://www.razvijalci.domovanje.com/prijava/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Domovanje.com
Za več informacij so vam na voljo pri Domovanje.com
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Domovanje.com? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več