Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

09.09.2020      17:12

Storite nekaj novega in uživajte v prihodnosti pametne pisarne z napravami Huawei, ki so zdaj na voljo po promocijskih cenah!

Naj vas Huawei navdihne, da naredite korak naprej k učinkoviti, hitri, enostavni in “neverjetno kul” in pametni pisarni prihodnosti! Izkoristite poletno ponudbo izdelkov Huawei in naredite nov korak za neverjetno izkušnjo brezšivnega življenja!

Poznate tisti občutek, ko vas novi izdelek ali pripomoček napolni z energijo in motivacijo? Ni skrivnost, da imajo nekatere stvari moč, da nam dajo nov zagon, kot na primer nova podloga za jogo, ki nas mami, da želimo preizkusiti nove položaje,  ali pa nove slušalke, ki z izredno kakovostjo predvajanja olajšajo tudi tistih 10.000 korakov, ki so naš dnevni cilj. Predstavljajte si, da bi to navdušenje in motivacijo zlahka prenesli tudi v svoje delo in bi to postalo čisti užitek.

Izkoristite sodelovanje med napravami ter uživajte v neomejenih možnostih

Motnje na poklicni poti, kot je na primeru tudi delo od doma, od nas terjajo veliko. Toda skupaj s Huaweijevimi celovitimi rešitvami je delo od doma prav tako pametno, ali še pametnejše, kot delo iz prave pisarne. Zahvaljujoč napravam Huawei boste lahko koristili najučinkovitejše načine dela. Od vsakodnevnega dela na prenosnem računalniku, prek klicev in spletinarjev, pa vse do časa za sprostitev – naprave Huawei vas lahko podpirajo na vsakem koraku.

Če delate od doma, kjer pa niste popolnoma sami, vam bodo slušalke Freebuds 3i verjetno prišle prav. Natančen algoritem za odpravljanje hrupa v realnem času ter algoritem za zmanjšanje hrupa pri telefonskih klicih vam omogočata pravi počitek. Hkrati vam bo zmanjšanje okoljskega hrupa omogočilo jasnejše poslušanje ter ustvarilo kakovostno izkušnjo poslušanja.

Večzaslonska funkcija na napravah Huawei Matebook X Pro in MatePad Pro omogoča brezhibno sodelovanje med prenosnikom ter tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom. Prenosni pripomočki, kot so tipkovnica, kamera, mikrofon in miška, se lahko nato uporabljajo kot zunanja dodatna oprema pametnega telefona, kar omogoča bolj priročno uporabniško izkušnjo. Prenosni računalnik lahko nato z vašim telefonom deli bolj napredne pisarniške aplikacije ter tako odkrije povsem novo pisarniško izkušnjo, ki vključuje vaš telefon, za veliko bolj varno in priročno pisarniško okolje.

Nenazadnje je ključnega pomena tudi, da ne pozabimo na sproščanje. Z zapestnico Huawei Band 4 vam ni več treba skrbeti, da boste na kaj pozabili. Ura vas bo spomnila, da je čas, da vstanete s stola in se malo razgibate ali pa spremenite svoj položaj. Poleg tega vam bo pripravila tudi poročila o kakovosti spanja s podrobno analizo posameznih dejavnikov.

Vedno hitrejše prenašanje datotek – preizkusite Huawei Share

Skupna raba datotek med napravami je ključen element strokovnega dela.  A proces se hitro izkaže za zelo zamudnega ter neintenzivnega, če moramo datoteke prenašati med telefonom in računalnikom še preko kabla. Na srečo obstajajo rešitve, s katerimi je vse, kar potrebujemo, na dosegu roke, ali prstnega odtisa.

Huawei želi povezati svet z uporabo tehnologije Huawei Share, ki bi potrošnikom omogočilo enostavno povezovanje v katerem koli scenariju, pa naj bo v pisarni, doma ali na poti. Ker lahko v le eni minuti prenese več sto fotografij visoke ločljivosti in zvočne datoteke brez izgub, je Huawei Share postal glavni način prenosa in skupne rabe datotek med telefoni Huawei ter drugimi napravami te znamke, kot so prenosni računalniki, tablični računalniki, ter zvočniki.

Huawei Share datotek ne deli le med posameznimi telefoni, ampak ponuja inovativne načine sodelovanja OneHop za prenos datotek, skupno rabo zvočnih datotek, omrežno povezavo ter projekcije zaslona med telefoni in pametnimi napravami. Vse to uporabnikom prinaša udobje in bolj naravno interaktivno  izkušnjo.

Brezšivno delovanje je tisto, kar potrebujete!

S strategijo brezšivne uporabniške izkušnje, ki temelji na tehnologiji umetne inteligence, Huawei s svojimi inovativnimi napravami nenehno stremi k izboljšanju pametne življenjske izkušnje. Huawei Share lahko brezšivno poveže več naprav, kar omogoča bolj povezano izkušnjo, medtem ko kombinacija določenih naprav ter njihovih naprednih tehnologij omogoča boljše in učinkovitejše delo in ljudem pomaga izkoristiti nove izkušnje in se prilagoditi novi realnosti.

Z novo promocijsko ponudbo naprav Huawei boste še lažje uživali v udobnem in skrbno pretehtanem pametnem življenju ter tudi med delom uživali v novih intuitivni ponudbi. Storite nekaj novega, označite svojo aktivnost s ključnikom #NovZačetek, in uživajte v mobilni pisarni, ki jo podpira široka paleta izdelkov po ugodni ceni, opremljenih z najnovejšimi tehnologijami.

V času od 17. avgusta do 13. septembra bodo kupci premijskih pametnih telefonov P40, P40 Pro in P40 Pro+ brezplačno deležni brezžičnih slušalk FreeBuds 3i in 50 GB prostora za obdobje enega leta v oblaku Huawei, kupci modelov P40 lite in P40 lite E pa športne zapestnice Band 4 in 15 GB prostora.

Ponudba velja do 13. septembra ozirom do izteka zalog. Po nakupu ene od naprav iz ponudbe se morate najkasneje do 20. septembra registrirati na spletni strani, vnesti zahtevane podatke, med katerimi je tudi fotografija računa, nato pa boste darilo prejeli po pošti. Več informacij na https://consumer.huawei.com/si/campaign/back-to-school/.

OSNOVNI PODATKI

Sidera d.o.o.

Dragomelj 62, 1230 Domžale
Telefon: +386 (0)31 777-790
Fax: +386 (0)59 930-506
envelop Poglej vse podatke
Transakcijski račun: 02677-0259209483
Davčna številka: SI25575007
Matična številka: 2147483647
Šifra dejavnosti: 70.220
Kadrovski potencial: 0

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Razkrit celovit seznam vseh telefonov, ki bod... 1
Tomaž 63  |  Kaj pa Huawei. A ma spet Amerika prste v...
Preverite, kdaj bo vaš telefon dobil Android ... 1
AndreoTI  |  Zavajate, da ne rečem lažete! Iz prebran...