Računalništvo, telefonija
03.10.2016 18:35

Deli z drugimi:

Share

Storitev Deezer lahko naročniki Telekoma Slovenije brezplačno preizkušajo 90 dni

Naročnikom fiksnih in mobilnih storitev Telekoma Slovenije je odslej preizkus storitve Deezer brezplačno na voljo prvih 90 dni. Na ta način imajo naročniki čas, da storitev temeljito preizkusijo in se na podlagi osebne izkušnje odločijo glede nadaljnje uporabe. Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko Deezer vklopijo tako, da pošljejo SMS z besedo DEEZER na številko 1918 in sledijo navodilom, ki jih prejmejo v povratnem sporočilu, vsi uporabniki pa lahko Deezer vklopijo in z njim upravljajo tudi prek portala Moj Telekom (https://moj.telekom.si).
Storitev Deezer lahko naročniki Telekoma Slovenije brezplačno preizkušajo 90 dni
Storitev Deezer lahko naročniki Telekoma Slovenije brezplačno preizkušajo 90 dni

Deezer je naročniška glasbena storitev z obsežnim glasbenim katalogom, v kateri je več kot 35 milijonov skladb. Poleg glasbe tujih avtorjev nudi tudi največji nabor slovenske glasbe in glasbe z območja Balkana na enem mestu. Storitev je zasnovana tako, da omogoča udobno brskanje po katalogu, odkrivanje nove glasbe in poslušanje izbranih skladb. Ob tem Deezer omogoča tudi samodejno predvajanje glasbe glede na glasbeni okus uporabnika, prikaz besedil med predvajanjem skladbe ter enostavno dodajanje priljubljenih pesmi v osebni izbor. Storitev je na voljo na napravah z operacijskim sistemom Android, iOS ali Windows, tako da lahko naročniki Telekoma Slovenije glasbo v okviru storitve Deezer poslušajo prek mobitela, tablice, računalnika, pa tudi televizorja ali avtoradia. Ob tem Telekom Slovenije naročnikom SiOL TV omogoča uporabo storitve Deezer na televizorju tudi prek BOX-a.

Slovenski uporabniki Deezer najpogosteje uporabljajo prek mobitela. Pri tem bolj kot domače pesmi poslušajo glasbene uspešnice, ki kraljujejo tudi na tujih glasbenih lestvicah. Najbolj poslušani izvajalci so v tem trenutku The Chainsmokers, Justin Bieber in Sia. Pesmi, ki so trenutno med uporabniki storitve Deezer v Sloveniji najbolj priljubljene, so:

  1. The Chainsmokers: Closer
  2. Major Lazer, Justin Bieber, MØ: Cold Water
  3. Sia: The Greatest
  4. DJ Snake: Let Me Love You
  5. Martin Garrix: In the Name of Love
  6. The Chainsmokers: Don’t Let Me Down
  7. Mike Posner: I Took a Pill in Ibiza
  8. Kungs: This Girl (Kungs Vs. Cookin’ On 3 Burners)
  9. Drake: One Dance
  10. Calvin Harris: This is What You Came For

Lestvico poslušanosti skladb prek storitve Deezer sestavlja statistika dejanskega števila predvajanj posamezne pesmi, ki so jih naročniki opravili v zadnjih treh dneh.

Telekom Slovenije je storitev Deezer kot dodatno storitev, namenjeno uporabnikom tako mobilnih kot fiksnih storitev, na slovenskem trgu predstavil pred dvema letoma.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več