Računalništvo, telefonija
30.11.2018 08:15
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super ponudba računalnikov in ostale IT opreme

V podjetju Anni so pripravili katalog z vrsto super izdelkov.
V podjetju Anni so pripravili katalog z vrsto super izdelkov.

Pravkar na široko odpira vrata december, mesec prazničnih nakupov in veselja. Nakupi pa so danes nemalokrat povezani z nabavo sodobnih tehnoloških naprav. In kaj si lahko želimo boljšega, kot da leto 2019 otvorimo z napravo, ki nam bo krajšala čas ali zagotavljala odlično delovno okolje.

V podjetju ANNI so prav v ta namen pripravili KATALOG s super ponudbo opreme za poslovne in zahtevne domače uporabnike. Zakaj bi zapravljali čas in iskali med tisočimi računalniki, če so specialisti za IT opremo iz podjetja Anni pripravili ponudbo izjemnih naprav po prav tako izjemnih cenah. S strokovno ekipo, kakovostno profesionalno podporo in lastnim servisom predstavljajo najboljše, kar ponuja svet računalništva. Tovrstni izdelki so lahko odlična darila za najbližje, z njimi pa lahko razveselite tudi zaposlene.

Na naslovnici kataloga so izpostavili HP ProBook 450 G5 z velikostjo zaslona 39,62 centimetra, Intel Core i5 procesorjem in delovnim pomnilnikom 8 gigabajtov, operacijskim sistemom Windows ter grafično kartico Intel UHD. Izpostavili so še brezžični komplet tipkovnice in miške Logitech MK710 ter osebni računalnik All-In-One Lenovo v 530 s 60,96-centimetrskim zaslonom, procesorjem Intel Core i5 ter 8 gigabajti delovnega pomnilnika, grafično kartico Radeon in operacijskim sistemom Windows. Tam pa najdete še vrsto drugih zanimivih naprav, kot so Lenovo ThinkPad E585, Acer Switch5 in ASUS ZenBook 14, pa tudi tiskalnik, projektor ali kakovostno torbico za prenosnik.

Za poslovne uporabnike so na voljo rešitve kot npr. virtualno okolje z Dell EMC PowerEdge VRTX, to je združen sistem strežnikov, diskovnega sistema in stikala v kompaktnem ohišju. Zagotovijo vam lahko tudi varnostno kopiranje in vrsto drugih uporabnih rešitev. Več ponudbe in dodatnih informacij o tem dobite na www.sistem.anni.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ANNI d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ANNI d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ANNI d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več