Računalništvo, telefonija
18.10.2018 15:57

Deli z drugimi:

Share

Synology je objavil uradni izid treh glavnih paketov zbirke Active Backup

Active Backup za Office 365
Active Backup za Office 365

Centralizirana hramba za zaščito podatkov na fizičnih in virtualnih strežnikih ter v javnih oblačnih storitvah Office 365 in G Suite.


Korporacija Synology je predstavila končno različico programskih paketov namenjenih hrambi podatkov Active Backup for Business, Active Backup for G Suite in najnovejšo verzijo Active Backup for Office 365. S tem je vstopila na trg poslovnih rešitev za hrambo podatkov in uporabnikom strežnikov NAS Synology omogočila celovito zaščito podatkov razpršenih na različnih napravah, kot so fizični ali virtualni strežniki, osebni računalniki in storitve v oblaku.

»Zaradi omejenih sredstev ali pomanjkanja človeških virov, majhna in srednje velika podjetja pogosto ne uspejo postaviti celovite rešitve za varnostno kopiranje podatkov,« je izjavil Jia-Yu Liu, direktor oddelka Application Group v korporaciji Synology Inc.. »V Synologyju opažamo potrebo po varnostnem kopiranju pri zagotavljanju neprekinjenega poslovanja podjetij. Z zbirko Active Backup upamo, da bomo zmanjšali ovire za kakovostno varnostno kopiranje podatkov v podjetjih in pomagali celovito zaščititi dragocene podatke, ki jih podjetja hranijo na svojih računalnikih, virtualnih napravah ali v storitvah v oblaku.«

Predstavljena različica zbirke Active Backup for Business je prva, ki podpira restavracijo osebnih računalnikov in strežnikov na povsem novo napravo, brez prednastavljenega operacijskega sistema in programov (bare-metal). Tako zagotavlja varnost podatkov v sistemih Windows in Windows Server in s tem zaščito poslovnega okolja v podjetju.

Pomembne lastnosti zbirke Active Backup for Business vključujejo:

  • Zaščita osebnih računalnikov in strežnikov: z nameščenim agentom zbirke Active Backup, lahko uporabniki učinkovito zaščitijo podatke shranjene na osebnih računalnikih z operacijskim sistemom Windows in na Windows strežnikih. Program izdeluje varnostne kopije v obliki posnetkov trenutnega stanja. Podprt je tudi način obnavljanja celotnega osebnega računalnika ali strežnika na povsem novo napravo, brez prednastavljenega operacijskega sistema.
  • Zaščita virtualnih naprav: podatki na virtualnih napravah bodo zaščiteni, ne da bi morali namestiti gostujočega agenta.
  • Povečanje učinkovitosti varnostnega kopiranja:
    • Globalna tehnologija deduplikacije: optimizira uporabo hrambenega prostora z deduplikacijo podatkov shranjenih na različnih napravah, platformah ali zgodovinskih različicah.
    • Spremenjen način sledenja blokov (CBT): varnostne kopije izdeluje postopno in tako zmanjšuje potreben čas in uporabo hrambenega prostora.
    • Prilagojen način obnavljanja: podpira obnavljanje posameznih datotek, celovito obnovo virtualne naprave na fizičnega gostitelja, kot tudi, z uporabo programa Synology Virtual Machine Manager (VMM), obnavljanje podatkov s fizične naprave v virtualno okolje.
      • Takojšnja obnova na Synology VMM: izkorišča obstoječo infrastrukturo naprave Synology za zagotavljanje rešitve obnove v primeru nesreč, kot tudi za zagotavljanje testnega okolja za nove namestitve.

Zbirka Active Backup vključuje tudi programa Active Backup for Office 365 in Active Backup for G Suite, ki omogočata varnostno kopiranje podatkov iz javnih storitev v oblaku. Active Backup for G Suite je namenjen zaščiti pomembnih podatkov poslovnih uporabnikov. Z uporabo zbirke bodo lahko administratorji upravljali vse naloge, ki so povezane z varnostnim kopiranjem iz enotne nadzorne plošče.

Po uspešnem polletnem testiranju beta različice zbirke, smo že lahko ponosni na številne uspešne zgodbe, ki so nam jih poslali uporabniki s področij medicine, logistike in založništva.

Več informacij:


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več