Računalništvo, telefonija
20.10.2016 13:53

Deli z drugimi:

Share

Synology je pozval uporabnike k Beta testiranju 8 programov

Synology DS Audio
Synology DS Audio

Synology Inc. je objavil izid beta različic 8 programov in vabi vse zainteresirane uporabnike, da sodelujejo pri testiranju in tako pomagajo pri razvoju Synologyjeve programske opreme.


»Z velikim veseljem vabimo vse strastne beta preizkuševalce po celem svetu, da nam pomagajo optimizirati uporabniško izkušnjo celotne Synology skupnosti,« je izjavil James Chen, izvršni direktor podjetja Synology Inc. »V podjetju Synology smo se z nenehnimi inovacijami, povečevanjem vrednosti in izboljševanjem zanesljivosti izdelkov, zavezali zagotavljati najbolj kakovostne storitve našim uporabnikom. Dragocene povratne informacije in podatke zbrane v času beta testiranja, bomo izkoristili za še dodatno izboljšanje naše programske opreme. Aplikacije bodo tako, ob uradnem izidu, delovale optimalno.«

Novi programi za skupinsko delo

  • Klepetalnica (Chat): Program za pošiljanje sporočil, ki omogoča komunikacijo v realnem času, zmogljiv način upravljanja podatkov in kodiranje za zasebne kanale komuniciranja. Synologyjev paket, ki poleg Klepetalnice vključuje še Koledar in Pisarno, deluje usklajeno in omogoča kakovostno skupinsko delo.
  • Koledar: Omogoča spremljanje osebnih urnikov, deljenje koledarjev znotraj tima in dodajanje novih dogodkov neposredno z uporabo rešitev MailPlus in Chat. Podpora za CalDAV pa uporabnikom omogoča sinhronizacijo koledarja z vgrajenimi koledarji v operacijskih sistemih iOS in macOS.
  • Pisarna (Office): Synology Office je brezplačen program za skupinsko delo, ki omogoča uporabnikom delo z dokumenti tudi iz oddaljene lokacije. Po zaslugi dolgoletne tradicije podjetja Synology pri oblikovanju vmesnikov, je programska oprema hitra, upravljanje pa intuitivno.

Izpopolnjena sinhronizacija datotek in paketi za zaščito podatkov

  • Cloud Station: Izboljšave pri upravljanju sinhronizacije datotek in bolj intuitivno zasnovan proces dostopanja do varnostnih kopij, poenostavljajo uporabniško izkušnjo in proces vračanja podatkov iz varnostnih kopij ter upravljanje strežnikov. Optimizirane baze podatkov pripomorejo k boljšemu upravljanju večjih količin kodiranih podatkov.
  • Cloud Sync: Poleg novega vmesnika, ki omogoča IT administratorjem lažje upravljanje, Cloud Sync ponuja hitrejše kodiranje in stiskanje datotek, kar omogoča optimizirano delovanje in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Izboljšave v večpredstavnostnih paketih

  • Photo Station: Nova orodja za komunikacijo uporabnikom pomagajo bolj učinkovito zbirati povratne informacije drugih ljudi, nove zmogljivosti albumov za deljenje pa omogočajo lažje deljenje večjih količin fotografij.
  • Audio Station: Izboljšan uporabniški vmesnik z bljižnjicami, kot sta na primer priljubljeni albumi in samodejno ustvarjeni seznami predvajanj, omogoča preprostejše iskanje. Novo orodje za identifikacijo glasbe ponuja posodabljanje podatkov o albumih in posameznih pesmih z le enim klikom, podpora za DSD predvajanje pa prinaša kakovostnejši zvok.
  • Video Station: Novi starševski in nadzor zasebnosti onemogočata otrokom in drugim izbranim uporabnikom spremljanje določenih vsebin, možnosti personalizacije predvajanja omogočajo predvajanje priljubljenih videov na izbran način, medtem ko vnaprejšnje procesiranje videov zagotavlja boljšo kakovost predvajanja.

Če želite več informacij o programu Synology Beta obiščite https://www.synology.com/beta. Za več informacij o Synology 2017 obiščite https://www.synology.com/events/2017_Synology


Dosegljivost

Paketi Synology beta so na voljo za prenos na DSM. Za več informacij o združljivosti DSM, nameščanju paketov in modelih na katerih je storitev omogočena obiščite https://www.synology.com/beta.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10