Računalništvo, telefonija
09.02.2015 14:00

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil DiskStation DS115

Synology DS115
Synology DS115

Synology DiskStation DS115 poganja dvojedrni procesor. V kompaktni obliki in z eno režo za disk omogoča domačim uporabnikom in manjšim podjetjem uporabo centralizirane hrambe podatkov, neomejene možnosti za deljenje datotek, preprosto sinhronizacijo v oblaku, pretakanje večpredstavnostnih vsebin, postavitev domače nadzorne postaje in še veliko več.

»Z DS115 je delo preprosto, prav tako tudi igranje ali deljenje datotek, in to od koderkoli. S hitrim delovanjem, z intuitivnim vmesnikom in bogato ponudbo dodatnih programskih paketov, je strežnik NAS DS115 odlična izbira za domačo uporabo ali majhna podjetja. Še posebej za ljudi, ki poleg internih zmožnosti za hrambo podatkov uporabljajo zunanje diskovne enote, diske flash ali storitve v oblaku za izmenjavo in deljenje datotek,« je izjavil Jonathan Wang, produktni vodja pri podjetju Synology Inc.

DS115 je, za razliko od svojega predhodnika, nadgrajen z dvojedrnim procesorjem in tako ponuja večjo procesorsko moč ter hitrosti prenosa podatkov, ki presegajo 111 MB/s pri branju podatkov in 104 MB/s pri zapisovanju. Kar 36% več kot njegov predhodnik. Vgrajeni koprocesor za računanje operacij s plavajočo vejico omogoča hitrejše generiranje predoglednih sličic. Preko vhoda USB 3.0 je mogoče DS115 priključiti na zunanje enote za hrambo podatkov, kot tudi na vrsto drugih naprav. Pri zasnovi DS115 so si inženirji podjetja Synology prizadevali tudi za kar največjo energetsko učinkovitost;ako naprava v stanju mirovanja porabi le 5,4 Vata in 10,21 Vata v polnem delovanju.

Poganja ga DiskStation Manager (DSM) 5.1, intuitiven operacijski sistem, ki zagotavlja cel nabor programov za večjo produktivnost pri delu in ponuja nov nivo zabave na domu. DSM 5.1 omogoča preprosto sinhronizacijo datotek med različnimi napravami in storitvami v oblaku, pretakanje multimedijskih vsebin na TV sprejemnike z DLNA, AirPlay, ali Chromecast, postavitev domačega nadzornega sistema, ali ustvarjanje digitalne beležnice s programom Note Station.

Synology je bil nagrajen s priznanjem “PCMag Business Choice Award 2013 winner”, kjer je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, splošnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil. Če želite preveriti, kako Synology uporabnikom pomaga pri deljenju in sinhronizaciji datotek s prijatelji in sodelavci, obiščite https://www.synology.com/share.

Za več informacij obiščite stran https://www.synology.com/products/DS115.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več