Računalništvo, telefonija
16.04.2015 16:48

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil DiskStation DS1515

Visoka zmogljivost in zanesljivost. Učinkovita podpora za vse večje potrebe po hrambenem prostoru, dostopnosti in varnosti podatkov.
Synology DS-1515
Synology DS-1515

Synology je predstavil novi DiskStation DS1515, zmogljiv in razširljiv strežnik NAS s 5 režami za diske, ki ponuja visoko zmogljivost, zanesljivost in mrežni prostor za hrambo podatkov z bogatim naborom rešitev za rastoča majhna in srednje velika podjetja.

»Hitro rastoča majhna in srednje velika podjetja potrebujejo rešitve za hrambo podatkov, ki so prilagodljive in razširljive. Prilagajati se morajo rasti v prihodnosti podjetja in obenem biti cenovno dostopne. DS1515 je izdelan kot odgovor na te izzive in prinaša zmogljivost, zanesljivost in nadgradljivost za upravljanje, zaščito in deljenje podatkov vseh formatov,« je izjavil Jonathan Wang, Produktni vodja pri Synology Inc.

Opremljen s štiri-jedrnim procesorjem in štirimi gigabitnimi mrežnimi vhodi s podporo za nadomestni način delovanja in Link Aggregation, prinaša DS1515 izjemne zmogljivosti. Hitrost zapisovanja podatkov znaša več kot 421 MB/s in 403 MB/s branja z uporabo RAID 5 konfiguracije v okolju Windows. Koprocesor za kodiranje omogoča visoke hitrosti prenosa kodiranih podatkov, ki znašajo do 296 MB/s branja in 150 MB/s zapisovanja.

DS1515 podpira koncept Synology High Availability z zagotavljanjem redundance v primeru nepričakovanih napak v omrežju in omogoča enostaven prehod med strežniki v gruči. Podpora za pomnilnik SSD read/write še dodatno povečuje hitrost pretoka podatkov in niža ceno na gigabajt prenosa. S povezavo z dvema razširitvenima enotama DX513 lahko DS1515 nadgradite s 15 dodatnimi diski, odvisno od potreb, ki bodo nastale v prihodnji rasti vašega podjetja.

DS1515 poganja DiskStation Manager (DSM), najbolj napreden in inovativen operacijski sistem za strežnike NAS Synology. S širokim naborom aplikacij, od varnostnega kopiranja do upravljanja omrežja, so novi strežniki primerni za zagotavljanje vseh osnovnih poslovnih storitev in omogočajo lažje in bolj produktivno delo. Synology je bil dve leti zapored (2013 in 2014) izbran za zmagovalca na natečaju “PC Mag Business Choice Award winner“, na katerem je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupno vrednostjo in verjetnostjo, da bi ga uporabnik priporočil.

Za več informcij obiščite https://www.synology.com/products/DS1515.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več