03.12.2018 15:00
Posodobljeno 5 let nazaj.

Synology je predstavil DiskStation DS1819+

Synology DS1819+

Synology Inc. je predstavil DiskStation DS1819+, namizni strežnik NAS z 8 režami za diske, ki ponuja izjemne zmogljivosti in nadgradljivost, s katero bo zlahka sledila razvoju podjetja in povečanim potrebam po hrambenem prostoru.

»Novi strežnik je zasnovan v kompaktnem ohišju in je idealen za uporabo v manjših in srednje velikih podjetjih. Še posebej, ker prinaša širok nabor uporabnih rešitev,« je izjavil Kevin Meng, produktni vodja v korporaciji Synology Inc. »DS1819+ je prenovljen strežnik iz serije +, od predhodnika se lahko pohvali s 57% povečano hitrostjo prenosa pri branju sekvenčnih podatkov. Naprava je po zaslugi vgrajenih poslovnih aplikacij veliko več kot le datotečni strežnik ali prostor za hrambo.«

Skalabilen strežnik za hrambo podatkov

DS1819+ izkorišča napredne tehnologije nove generacije Intelovih procesorjev Atom, kar mu zagotavlja izjemne zmogljivosti in nadgradljivost.

• Procesor: štirijedrni Intel C3538, 2.1 GHz.
  • Spomin: standardno 4 GB DDR4, nadgradljiv do 32 GB.
  • Hrambeni prostor: do 216 TB skupne kapacitete z uporabo dveh razširitvenih enot.
  • Zmogljivost: sekvenčni pretok podatkov za branje je 2.045 MB/s in 656 MB/s za zapisovanje.

Velike obremenitve z razširitvijo PCIe

DS1819+ je opremljen s štirimi vhodi Gigabit Ethernet in eno režo za razširitev PCIe, kar mu omogoča veliko prilagodljivost glede konfiguracije in brez težav opravi z večjimi delovnimi obremenitvami.

• Podpira vgradnjo dodatne 10GbE kartice: za boljši izkoristek pasovne širine.
  • Možna je vgradnja M.2 SSD razširitvene kartice: za izboljšanje random IOPS z M.2 NVMe/SATA SSD predpomnilnikom.
  • Štirje vgrajeni Gigabit Ethernet vhodi: podpira nadomestni način delovanja in funkcijo Link Aggregation.

Synology DiskStation Manager

DS1819+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology. Opremljen je s širokim naborom aplikacij, ki podjetjem pomagajo izdatno povečati varnost podatkov in delovno učinkovitost. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Readers’ Choice Award, ki jo je prejel že osmo leto zapored.

Za več informacij o DS1819+, obiščite https://goo.gl/1He35m.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več