10.11.2017 17:00

Synology je predstavil DiskStation DS218play, DS218j in DS118

Synology DS 218play

Rešitev za hrambo podatkov naslednje generacije z zmogljivimi programi za dom in manjše pisarne.

Podjetje Synology Inc. je predstavilo DS218play, DS218j in DS118, strežnike NAS, ki so namenjeni domačim uporabnikom in manjšim podjetjem. Bogat nabor lastnosti dopolnjujejo rešitve za varnostno kopiranje podatkov, deljenje datotek in predvajanje različnih medijev v realnem času.

DS218play je opremljen s 64-bitnim štirijedrnim 1,4 GHz procesorjem s koprocesorjem za kodiranje podatkov in 1 GB RAM spominom, ki omogoča sekvenčni pretok kodiranih podatkov z več kot 110 MB/sek za branje in zapisovanje. Po zaslugi koprocesorja za transkodiranje, podpira DS218play enokanalno video transkodiranje 10-bit H.265 4K Ultra HD ali full HD. Tako lahko uporabniki uživajo v gledanju video posnetkov, brez omejitev, ki jih prinašajo naprave.

DS218j poganja dvojedrni 1,3 GHz procesor s koprocesorjem za kodiranje podatkov in 512 MB RAMa, ki ponuja sekvenčni pretok za branje s hitrostjo več kot 113 MB/sek in za zapisovanje z več kot 112 MB/sek. DS218j odlikuje ekološka zasnova, saj v polnem delovanju porabi le 17,48 Vata in v času hibernacije diskov le 7,03 Vata energije.

DS118 je novi strežnik NAS v katerega je moč vstaviti en disk in je opremljen s 64-bitnim štirijedrnim 1,4 GHz procesorjem in 1 GB spomina. Koprocesor za kodiranje podatkov mu omogoča hitrosti pretoka več kot 110 MB/sek za branje in zapisovanje. DS118 je idealna rešitev za hrambo podatkov, ki so po zaslugi rešitve QuickConnect, dostopni od koderkoli. Podpira tudi 10-bit H.265 4K video transkodiranje v realnem času.

»Te tri rešitve so ustvarjene za kakovostno hrambo večpredstavnih izdelkov domačih ljubiteljskih fotografov in navdušencev nad video posnetki, ki želijo hraniti pomembne dogodke s svojimi bližnjimi in prijatelji,« je izjavila Katarina Shao, produktna vodja pri Synology Inc. »Z naborom dodatnih programskih paketov, so trije strežniki NAS odlična izbira tudi za lastnike manjših studijev, ki za svoje delo iščejo večje zmogljivosti.«

DS218play, DS218j in DS118 poganja DiskStation Manager (DSM), eden najnaprednejših in najbolj intuitivnih operacijskih sistemov, ki ponuja široko paleto aplikacij, vključno z multimedijo, deljenjem datotek in orodji, ki omogočajo kakovostnejše delovanje strežnikov NAS. Synology je prejel številna priznanja in medijske nagrade, uvrstil se je na vrh kategorije srednje velikih strežnikov NAS v TechTargetovi raziskavi rešitev za hrambo podatkov, že sedmo leto zapored pa je prejel tudi priznanje Readers’ Choice revije PC Mag.

Za več informacij o DS218play, obiščite https://www.synology.com/products/DS218play.
Za več informacij o DS218j, obiščite https://www.synology.com/products/DS218j.
Za več informacij o DS118, obiščite https://www.synology.com/products/DS118.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.