Računalništvo, telefonija
04.08.2020 10:00
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil DS220+

Synology DS220+
Synology DS220+

Korporacija Synology je predstavila nadgradnjo strežnika NAS DS218+ z novo oznako DS220+. Strežnik je idealna začetna NAS naprava za uporabo v manjših pisarnah, ki potrebujejo zanesljiv sistem za urejanje in varovanje podatkov.

DS220+ na hitro

  • 97% hitrejši odziv spletnih strani1
  • 17% hitreje opravi računske operacije1
  • Do 32 TB prostora za hrambo podatkov
  • Dva vhoda 1GbE

Varnostno kopiranje je enostavno

Synologyjeve rešitve za varnostno kopiranje so enostavne za nastavitev in brezhibno delujejo v ozadju. S tem uporabnikom sprostijo čas, ki je sicer rezerviran za ročne postopke varnostnega kopiranja. Načrtovanje, kdaj se bo izvajalo, prilagodljive možnosti izbire in varnostno kopiranje v več različicah omogočajo, da je obnavljanje datotek, če je to potrebno, preprosto.

Skupna raba kadarkoli in kjerkoli

Ne glede na to, ali prenašate datoteke prijateljem ali urejate posnetke z visoko ločljivostjo, lahko serija Plus brez težav sinhronizira medije v različnih digitalnih napravah in operacijskih sistemih. V nastavitvah lahko izberete, ali so datoteke na voljo izbranim uporabnikom ali pa splošni javnosti.

Dosegljivost

Naprava je v Sloveniji na voljo pri Synologyjevih partnerjih in pooblaščenih prodajalcih. Za več informacij se obrnite na slovenskega zastopnika, podjetje Xenon forte d.o.o..

1. Podatki o zmogljivosti temeljijo na povprečnem odstotnem izboljšanju DS220+ v primerjavi s predhodnikom, preizkušenim v laboratorijih Synology. Izboljšanje odzivnosti, izmerjeno z učinkovitostjo odziva PHP spletnih strani in izboljšanjem računalniške uspešnosti, izmerjeno z indeksiranjem datotek v Synology Drive in indeksiranjem fotografij v Synology Moments. Povečanje zmogljivosti se lahko razlikuje glede na okolje, vrsto uporabe in konfiguracijo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več