Računalništvo, telefonija
27.05.2019 13:30

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil nadgradnjo operacijskega sistema DiskStation Manager 6.2.2

Preverjeno zanesljiv sistem za transformacijo informacijskih tehnologij v podjetjih.
Synology NAS
Synology NAS

Synology je predstavil najnovejšo različico operacijskega sistema DiskStation Manager (DSM) 6.2.2, ki prinaša vrsto novosti tako na področju uporabniške izkušnje, kot tudi izboljšav delovanja sistema.

»DSM 6.2 je svojo zanesljivost dokazal v praksi, saj ga uporablja že več kot 3,4 milijona uporabnikov strežnikov NAS Synology. DSM 6.2.2 je še bolje prilagojen sodobni informacijski opremi v podjetjih in je primeren za uporabo v kateremkoli okolju. Nova različica ponuja bolj podrobne možnosti in s tem bolj natančne nastavitve, ki administratorjem omogočajo boljši nadzor nad celotnim sistemom.« je izjavil Hewitt Lee, direktor skupine za upravljanje z izdelki v korporaciji Synology. »Upravljanje s poslovnimi podatki je s storitvami, ki so bolje prilagojene željam uporabnikov, enostavnejše.«

Pomembne novosti vključujejo:

  • Optimizacija sistema: granularne (podrobne) konfiguracije, ki zagotavljajo izboljšane zmogljivosti v produkcijskih okoljih, so zdaj na voljo v rešitvah Snapshot Replication, iSCSI Manager in Synology High Availability. Za več informacij obiščite Release Note.
  • Pameten način nadgradnje (Smart Update): da bi prihajalo do vse manj motenj v delovanju sistema, Smart update preveri, ali bi priporočena nadgradnja sistemu koristila in se, na podlagi delujočih storitev, ki imajo za cilj neprekinjeno delovanje sistema, odloči za namestitev ali opustitev nadgradnje.
  • Kontekstualno vodenje za hitro odločanje: v upravitelju Storage Manager je več dodatnih informacij in nasvetov za odpravljanje napak, ki bodo pomagali zmanjšati število človeških napak in nejasnosti ter obenem usmerili uporabnike k lažjemu razreševanju težav in jih, z boljšo uporabniško izkušnjo, podprli v različnih možnostih upravljanja hrambe.
  • Pomočnik pri selitvi – Migration Assistant Beta: nova rešitev, ki med nadgradnjo strojne opreme omogoča preprosto selitev celotnega sistema, z minimalnimi motnjami uporabnikov in storitev – vključno z vsebino, logičnimi številkami enot (LUN) in konfiguracijami.
  • Do junija 2023 bodo tako DSM 6.2, kot seznam programov za varnostno kopiranje, upravljanje datotek in sinhronizacijo, visoko razpoložljivost, videonadzor, centralno upravljanje in preostalih programov, dobili varnostne posodobitve in pomembne popravke. Dolgoročna podpora zagotavlja, da lahko podjetja daljše obdobje ohranijo stabilno delovno okolje in načrtujejo uvajanje naslednje večje različice v ustreznem časovnem okviru.

Za več informacij o strežnikih NAS Synology, obiščite: http://bit.ly/2JGBvaA.

Za celovito informacijo o politiki podjetja Synology glede varnosti in nadgradenj, prosimo preberite dokument Security Whitepaper: http://sy.to/securitywhitepaper.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več