Računalništvo, telefonija
28.01.2014 16:51

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil RackStation RS814+ in RS814RP+

Skalabilni, odporni in zanesljivi strežniki NAS s polnim naborom uporabnih programov.
NAS Synology RS814+
NAS Synology RS814+

Synology je predstavil RS814+ in RS814RP+, strežnika NAS višine 1U s štirimi režami za diske, ki ponujata visoko zmogljive in razširljive rešitve za omrežno priklopljen pomnilnik s polnim naborom uporabnih rešitev za mala in srednje velika podjetja.

»Z eksponentno rastjo podatkov raste tudi potreba po večji procesorski moči. RS814+ in RS814RP+ sta zasnovana tako, da zadovoljita te potrebe in sta obenem optimizirana za uporabo v poslovnih okoljih z zagotavljanjem zmogljivosti, zanesljivosti in nadgradljivosti za sprejemljivo ceno,« je izjavil Michael Wang, Produktni vodja pri Synology Inc.

Poganja ju 2,13 GHz dvojedrni procesor z 2GB DDR3 delovnega spomina in štirimi gigabitnimi mrežnimi priključki s funkcijo Link Aggregation. Tako RS814+/RS814RP+ prinašata hitrosti več kot 330 MB/s hitrost branja in 196 MB/s zapisovanja v RAID 5 konfiguraciji v okolju Windows. Podjetja lahko delovni spomin nadgradijo na do 4 MB, kar v kombinaciji z nadgradnjo hrambenega prostora na do 32TB z razširitveno enoto RX410 pomeni delovno okolje za uspešen razvoj.

RS814+/RS814RP+ sta opremljena z obširnim naborom zanesljivih mehanizmov za zagotavljanje nemotenega delovanja sistema tudi med nepredvidljivimi dogodki. Štirje mrežni vhodi s podporo za nadomestni način delovanja (failover) zagotavljajo redundanco v primerih nepričakovane izgube povezave, medtem ko sistem, ki omogoča pretikanje diskov med delovanjem, pomaga minimalizirati čas nedelovanja sistema med zamenjavo diskov. Dodatni napajalnik pri modelu RS814RP+ še dodatno zagotavlja neprekinjeno delovanje tudi v primeru okvare napajalnika.

Strežnika NAS Synology RS814+/RS814RP+ poganja DiskStation Manager (DSM) 4.3, intuitivni operacijski sistem, ki prinaša obilico programov in omogoča večjo učinkovitost dela. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najboljše ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Naprave Synology RackStation RS814+ in RS814RP+ so že na voljo tudi na slovenskem trgu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več