26.07.2018      15:28
Synology

Synology je predstavil Surveillance Station 8.2 Beta, ki omogoča nadzor z mobilnega telefona

SynologySynology

Nove mobilne aplikacije presegajo zmogljivosti, ki jih nudijo mobilne naprave.

Korporacija Synology Inc. je predstavila beta različico najnovejše nadgradnje rešitve za nadzor Surveillance Station 8.2. in hkrati povabila vse uporabnike, da se pridružijo programu testiranja. V prihajajoči različici bo prvič na voljo program LiveCam, ki spreminja mobilni telefon v nadzorno kamero. Prenovljena je aplikacija DS cam, ki ponuja večje zmogljivosti in združljivost, na svoj seznam podprtih naprav pa dodaja tudi zvočnike IP. Synology obljublja, da bo po končanem testnem obdobju temeljito preučil dragocene povratne informacije in predloge uporabnikov in jih po presoji vgradil v uradno različico rešitve Surveillance Station 8.2.

»Z najnovejšo nadgradnjo rešitve Surveillance Station smo se lotili raziskovanja možnosti za mobilni nadzor doma in v poslovnem okolju. Rezultat je program LiveCam, poenostavljen uporabniški vmesnik in robustnejše upravljanje aplikacij,« je izjavil Ivan Chang, produkni vodja v podjetju Synology Inc.. »Mobilni telefon, ki ga s programom LiveCam spremenimo v nadzorno kamero, je vključen v omrežje rešitve Surveillance Station, do posnetkov pa uporabnik lahko dostopa v programu DS cam.«

Program je na voljo za prenos v aplikacijskem centru, kjer lahko uporabniki izbirajo še med različnimi programi, ki bodo, glede na želje in potrebe uporabnika, dvignili raven učinkovitosti nadzornega sistema. Še dodatno izboljšanje učinkovitosti predstavlja podpora za zvočnike IP, ki uporabnikom omogočajo oddajanje zvočnih sporočil, spremljanje okolja pa zagotavlja povezana kamera IP.

Novosti, ki jih prinaša Surveillance Station 8.2 Beta:

• S pomočjo programa LiveCam spreminja mobilne telefone v kamere: Vaša mobilna naprava je sedaj lahko tudi kamera IP. Z namestitvijo programa LiveCam na svojo mobilno napravo, jo lahko - kot kamero IP-  dodate v omrežje rešitve Surveillance Station in snemate dogodke na poti. Tako lahko koristno uporabite svoje rezervne ali stare mobilne naprave, ki jih ne uporabljate več.
  • Aplikacijski center, ki ve kaj potrebujete: nova zbirka dodatkov z imenom Application Center ponuja 26 aplikacij in pripomočkov. Uporabite filter kategorij ali iskalnik po ključnih besedah za hitro iskanje aplikacije, ki vam najbolj ustreza in jo vključite v rešitev Surveillance Station.
  • Prenovljen program DS cam z izrednimi zmogljivostmi in združljivostjo: nova različica DS cam, poleg izboljšane kakovosti pregedovanja posnetkov, ponuja tudi hkratno predvajanje posnetkov več kamer. Poleg tega, pa z novo možnostjo prijave tudi kadar niste povezani v splet, omogoča hitrejši zagon sistema.
  • Podpora za zvočnike IP: Surveillance Station 8.2 omogoča predvajanje zvoka v živo ali po vnaprej določenem urniku z uporabo povezanih zvočnikov IP. V primeru uporabe več zvočnikov je možno predvajanje na vse hkrati ali na le izbrane zvočnike.
  • Nadzor večjih projektov s programom Time Lapse: Time Lapse skrajša dolge posnetke na le nekaj minut ali celo sekund. Aplikacija je posebej uporabna za prikazovanje večjih projektov od začetka do konca.
  • Zavarujte vaše podatke z dvojno avtentikacijo: varnejši in bolj prilagodljiv ukrep za upravljanje pravic uporabnikov. Dvojna avtentikacija omejuje uporabo funkcij, kot sta na primer upravljanje kamer ali dostop do posnetkov, ki se izvajajo le z dovoljenjem druge stranke. Dodatno zavarovanje tako preprečuje odtekanje občutljivih podatkov.
  • Javno predvajanje s programom Live Broadcast: Delite vaše posnetke neposredno, brez dodatnih nastavitev in v živo, v spletno storitev YouTube. Preprosto izberite kamero in vnesite podatke o poti, ki jo dobite na YouTubu. Oddajanje v živo je tako pripravljeno.

Za več informacij o Surveillance Station 8.2 Beta, obiščite www.synology.com/beta/SurveillanceStation_82_beta.

Dosegljivost

Paket Synology Surveillance Station 8.2 Beta je na voljo za prenos v operacijskem sistemu DSM. Za več informacij o združljivosti z DSM, namestitvi paketa in modelih naprav, ki jih lahko uporabite za zagon, obiščite www.synology.com/dsm/6.2.

Roboti so z vsakim dnem bolj izpopolnjeni in vedno bolj podobni ljudem. Kakšen je vaš odnos do tega?

Zakaj moramo prenehati z uporabo Adobe Flash ... 4
Justin.Forfunky  |  Tudi novi Applov macOS Mojave je brez sl...
Težavam z najnovejšo nadgradnjo za Windows 10... 2
krmark9  |  Problem pri nadgradnji je bil. Po dol po...
10 hekerskih vdorov, ki so spremenili svet 1
samos  |  Morda, a boljše vprašanje je kateri oz. ...
Impresivno in zastrašujoče: zmožnosti tega ro... 1
samos  |  Vedno boljši umetni vojak, ni kaj.
Zakaj moramo prenehati z uporabo Adobe Flash ... 4
Bine P  |  Res ne vem zakaj uporaba angleških izraz...