Mobilno RSS Facebook Twitter E-novice Nastavi za domačo stran Dodaj med priljubljene Podcast Rock Radio Pozabljeno geslo Registriraj se Prijava

18.06.2020      11:00
Synology

Synology je predstavil svojo prvo linijo diskov SSD

Synology SSDSynology SSD

Z lastno linijo diskov SSD želi izboljšati zanesljivost in stabilnost sistemov v zahtevnejših okoljih.

Synology je predstavil svojo prvo linijo diskov SSD, ki so namenjeni uporabi v zahtevnejših okoljih. Prepričani so, da bodo izboljšali zanesljivost pri projektih kot so virtualizacija, shranjevanje podatkovnih baz z veliko količino prometa, umetna inteligenca in HPC. Linijo sestavljajo diski velikosti SSD 2,5" SATA, M.2 2280 in M.2 22110. Zasnovani so tako, da zagotavljajo konstantno zmogljivost ob hkratnem vzdrževanju nizke I/O latentnosti.

»Shranjevanje podatkov je danes temeljni del poslovanja vsakega podjetja, bodisi z lokalno ali hibridno oblačno infrastrukturo. Zahteve glede zmogljivosti in nizke latentnosti pri sodobnih namestitvah so spremenile trend v smeri hibridnih ali shramb, sestavljenih iz diskov SSD,« je dejal Michael Wang, produktni vodja v podjetju Synology Inc. »V letu 2019 smo videli, da se je uporaba predpomnilnikov SSD povečala za 2,4-krat, prodaja strežnikov NAS z izključno SSD mediji pa se je povečala za 53%. Naše stranke so zahtevale zanesljivejše pogone od tistih, ki jih trg trenutno ponuja – take, ki lahko zagotavljajo stalno delovanje naših sistemov. Nove izdelke smo zasnovali tako, da presegajo te zahteve, izpostavili smo jih tisočem ur preverjanja in zahtevnim stresnim testom na naših sistemih.«

Serija Synology SAT5200 SATA diskov SSD

SAT5200 prinašajo hitrosti do 98K/67K IOPS naključnega branja ali zapisovanja 4K podatkov, z minimalnim poslabšanjem zmogljivosti skozi celotno življenjsko obdobje. Serija SAT5200 vključuje zaščito pred izgubo električne energije in celovito zaščito za izboljšanje trajnosti podatkov, kar minimalizira možnosti za nedelovanje storitve zaradi poškodb podatkov. SAT5200 diski so ocenjeni z 1,3 Drive Writes Per Day (DWPD) po standardu JESD219A za obremenitve diskov SSD in so namenjeni mešani uporabi.

Serija Synology SNV3400, SNV3500 NVMe diskov SSD

Pospešite obstoječe trde diske v vaših strežnikih NAS z novo serijo predpomnilniških pogonov SNV NVMe SSD, ki so optimizirani za nizko latentnost in zapisovanje naključnih podatkov. Serija Synology SNV je zanesljiva in dosega hitrosti prenosov več kot 40K IOPS naključnih podatkov. SNV3400 in SNV3500 sta ocenjena z 0,68 DWPD po standardu JESD219A za obremenitve diskov SSD.

Synology M2D20 in E10M20-T1

Novi adapterji Synology M.2 so zasnovani tako, da izboljšajo zmogljivost I/O in poenostavijo shranjevanje. Uporabniki lahko tako v celoti izkoristijo trpežnost in zmogljivosti diskov NVMe SSD iz serije SNV3000. E10M20-T1 je zasnovan posebej za uporabnike, ki želijo z dodatkom 10GbE RJ-45 hkrati povečati zmogljivost shranjevanja in omrežja. E10M20-T1 poleg tega podpira več-gigabitne (5 / 2,5GbE) standarde in s tem stroškovno učinkovite nadgradnje omrežja v domačem ali pisarniškem okolju.

Namenjeni za uporabo v strežnikih NAS Synology

Integracija z operacijskim sistemom za strežnike NAS Synology DiskStation Manager (DSM) omogoča napovedovanje življenjske dobe na podlagi dejanskih delovnih obremenitev in nudi natančne ocene, ki bodo izdatno zmanjšale skrbi sistemskim administratorjem. Obsežni preizkusi validacije zagotavljajo največjo dolgoročno zanesljivost.

Dosegljivost

Diski Synology SSD in vgradne kartice bodo kmalu na voljo pri Synologyjevih partnerjih. Preverite na spletni strani slovenskega zastopnika Xenon forte d.o.o.

Uporabljate za fotografiranje fotoaparat ali pametni telefon?

Microsoft z orodjem za obnovitev izbrisanih d... 2
Justin.Forfunky  |  Microsoft ima tudi orodje Sync Toy za sp...
Prihaja (skoraj) brezgotovinska družba 3
Justin.Forfunky  |  Etanol jim ne škodi, bankovce in kovance...