25.10.2016 16:00
Posodobljeno 8 let nazaj.

Synology je preimenoval mobilno aplikacijo DS download v DS get

Synology DiskStation DS-214play

Synology Inc. je objavil, da je, zaradi uskladitve naziva z navodili spletne trgovine Apple’s App Store, spremenil ime mobilne aplikacije DS download v DS get. Program bo obdržal enake lastnosti in način upravljanja, kot jih je imel DS download. Ime bodo, zaradi konsistentnosti poimenovanja, v naslednjih dneh posodobili na vseh mobilnih platformah.

Mobilna aplikacija DS get omogoča uporabnikom pregled stanja postaje za prenos datotek in podatkov o posameznih prenosih, spreminjanje osnovnih nastavitev, kot je na primer urnik prenosov in upravljanje prenosov od koderkoli z uporabo mobilne naprave.

Za več informacij obiščite Synology.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)