10.12.2018 15:26
Posodobljeno 5 let nazaj.

T-2 odslej tudi v Supernovi v Ljubljani in Novi Gorici

T-2 v novogoriški Supernovi

Potem ko je pretekli ponedeljek odprla novo prodajno mesto v nakupovalnem centru Supernova na ljubljanskem Rudniku, je danes z odprtjem še enega prodajnega mesta v novogoriški Supernovi telekomunikacijska družba T-2 postala še bolj dostopna prebivalcem prestolnice in Nove Gorice. Z aktivno širitvijo prodajne mreže, ki v tem trenutku šteje že 56 prodajnih mest v 35 slovenskih krajih, želi T-2 uporabnikom svojih storitev v vseh segmentih ponuditi najboljšo uporabniško izkušnjo ter ostati trdno zasidran med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu.

Moderno opremljeni prodajni mesti obiskovalcem omogočata enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenejo lahko novo naročniško razmerje, spremenijo ali nadgradijo storitve na že obstoječem priključku ter naročijo, kupijo, prevzamejo, vrnejo ali zamenjajo opremo, na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov.

T-2, ki ima največji tržni delež uporabnikov, priklopljenih na optično omrežje, namerava tudi v prihodnje z nadaljnjim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže uporabnikom svojih storitev zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Obe prodajni mesti sta obiskovalcem na voljo vse dni v tednu v odpiralnem času nakupovalnih centrov Supernova.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

AVTERA d.o.o. – LINKSYS