01.02.2018 11:36

Ta darila boste v 2018 izbirali za svoje poslovne partnerje

Trendi zapovedujejo, da bomo v letošnjem letu energijo za naš pametni telefon vedno nosili kar s seboj!

Trendi poslovnih daril se spreminjajo iz leta v leto. V zadnjih letih opažamo predvsem, da vedno bolj sledijo razvoju tehnologije. Pozabite na skodelice in kulije – poglejte kaj boste izbirali v letošnjem letu.

Za prave ideje se vsako leto obrnemo na največji evropski sejem poslovnih daril PSI. Tudi letos ni bilo drugače – iz Nemčije smo v največji meri prinesli mini tehnološke pripomočke za vsak dan:

Zmogljivejši USB ključki

USB ključki so že večkrat prerastli svojo osnovno formo – vedno višji standardi delovanja zagotavljajo hitrejši prenos podatkov (USB 3.0), varni USB ključki zagotavljajo dodatno varovanje podatkov na ključu, onemogočajo brisanje oz. omogočajo tudi šifriranje podatkov na ključu, USB ključki OTG pa omogočajo hkratno uporabo namiznega računalnika in pametnega telefona.

Spinner 2.0 – z dodatno funkcionalnostjo

Fidget spinner je bil zagotovo najpopularnejši izdelek prejšnjega leta, v tem letu pa ga je pričakalo kar nekaj preobrazb. Samo spinner ni več tako zanimiv, bolje deluje z dodatnimi funkcionalnostmi, kot na primer: kemični svinčnik ali marker, ali pa celo spinner s kabli, ki omogočajo polnjenje pametnega telefona.

Brezstični polnilci za pametne telefone

Ko smo ravno pri polnjenju telefona – brezstični polnilci postajajo čedalje bolj zanimivi. Omogočajo namreč polnjenje pametnih telefonov brez polnilnih kablov. Brezstični polnilec uporabnik vključi v svoj namizni računalnik ter telefon enostavno odloži na polnilo tablico – baterija pa se napolni kar preko ‘zraka’.

Mape z vgrajenimi prenosnimi baterijami

Prav zagotavljanje polne baterije na mobilnih napravah je bilo tudi letos v središču pozornosti. Eden bolj zanimivih izdelkov so zagotovo mape z vgrajenimi prenosnimi baterijami, ki omogočajo, da imamo zares vse vedno pri roki – predvsem pa dodaten vir energije za naše mobilne naprave.

Eko darila – reciklaža starih materialov

Tudi ekološka darila so še vedno zelo popularna. Skrb za okolje namreč številna podjetja štejejo med svoje temeljne vrednote, zato ni čudno, da želijo tudi svoje poslovne partnerje obdarovati v podobnem duhu. V trendu je trenutno predvsem reciklaža različnih materialov, npr. starih CD-jev, plastike in gume za izdelavo uporabnih izdelkov. Oglejte si ideje …

Na naših policah se skriva kar 700 novosti, ki jih bomo v prihodnjih mesecih predstavili tudi v naših novih katalogih. Ne spreglejte!

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več