31.05.2018 11:32
Posodobljeno 6 let nazaj.

TCL – Edini Android QLED TV na svetu z nagrajenim ultra tankim dizajnom in neprimerljivim JBL zvokom!

TCL - Edini Android QLED TV na svetu z nagrajenim ultra tankim dizajnom in neprimerljivim JBL zvokom!

TCL je tretji največji proizvajalec televizorjev na svetu, ki se je odločil prodajo razširiti tudi na Evropsko tržišče. Na trg prihaja s ponudbo pametnih in Android televizorjev, najbolj izstopajoča pa je ravno X2 QLED Android serija.

X2 Zahvaljujoč 360 ° zasnovi in elegantni prefinjenosti ki jo nudi, je ta, za dizajn 2017 nagrajeni televizor izjemen iz vseh zornih kotov. Praktično brez okvirja nudi izredno, visoko kakovostno sliko in neprekosljivo zvočno izkušnjo. TCL QLED X2 serija združuje najmodernejšo vizualno tehnologijo (4K-UHD, Quantum Dot, HDR Premium, Ultra Micro Dimming in 10-bitni zaslon). Tehnologija Quantum Dot omogoča sliko z bogatejšimi barvami kot kdaj koli prej, HDR Premium pa s čudovitimi podrobnostmi, izjemnim kontrastom in optimiziranim Ultra Micro senčenjem, čudovito reprodukcijo svetlih in temnih barvnih nians. Zaradi svojega 10-bitnega zaslona omogoča kinematografsko kakovost slike osupljivih barv in subtilnih različic od polne svetlobe do popolne teme.

Televizor ima na sprednji strani vrhunsko 3-kanalno akustiko JBL zvočnikov in zagotavlja visoko kvalitetno preplavitev prostora z zvokom, ne glede na vir glasbe ali filma. Kvaliteta zvoka je enaka hi-fi sistemu in daje občutek kot da ste v kinodvorani. Glasovno upravljanje daljinca pomeni novo in vznemirljivo doživetje. Z glasovnim ukazom lahko dostopate do celotne vsebine platforme Android s pomočjo vašega pametnega telefona in uživate v Netflixu in YouTubeu s kakovostjo 4K HDR, gledate na stotine filmov, TV oddaj, igrate igrice in poslušate glasbo ali pa občudujete slike posnete z vašim pametnim telefonom.

QLED Xess X2 serija je na voljo v dveh velikostih. TV U55X9006 in U65X9006, več informacij pa dobite na www.smartson.si in uradni strani proizvajalca http://www.tcl.eu/en/products/qled-xess-x2-u55x9006.

Televizorju je dodan tudi daljinec na glasovno upravljanje, 2+3 leta garancije in dodatni popust za čas nogometnega prvenstva do 15.7.2018. Cena 55” televizorja je 1.059,90€, cena 65” televizorja pa 1.499,90€. Na voljo v: Emonagram d.o.o., Riharjeva 26 v Ljubljani in na www.smartson.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri EMONAGRAM d.o.o.

Emonagram

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EMONAGRAM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več