Računalništvo, telefonija
15.07.2019 17:30

Deli z drugimi:

Share

Tech Data odprla distribucijski podjetji v Sloveniji in na Hrvaškem

Vodilni svetovni distributer informacijskih tehnologij Tech Data je zaradi 20-odstotne rasti prihodka in povečanja števila partnerjev ustanovil hčerinski družbi v Sloveniji in na Hrvaškem.
Janko Novak, direktor slovenskega Tech Data.
Janko Novak, direktor slovenskega Tech Data.

Podjetji Tech Data distribucija tehnologije, d. o. o., in Tech Data Distribution Croatia d. o. o. se pridružujeta 23 hčerinskim družbam v Evropi, prek katerih Tech Data oskrbuje več kot 65.000 strank z najsodobnejšimi informacijskimi rešitvami in storitvami. Kot so povedali na Tech Dati, tako uresničuje svojo strategijo IT-distributerja prihodnosti, prek katere želi na vseh trgih izkoristiti vrednost celovite ponudbe ter ustvarjati rast z razširjanjem tehnologij naslednje generacije, IoT, računalništvom v oblaku, varnostjo in analitiko.

»V slovenski Tech Dati smo ponosni, da smo postali samostojno podjetje, saj lahko našim parterjem in posledično končnim kupcem zagotovimo še višjo raven storitev, kot do sedaj, predvsem z vidika odzivnosti, hitrosti in profesionalnosti obravnave,« je dejal Janko Novak, direktor slovenskega Tech Data.

Zaradi hitre rasti krepijo ponudbo

Tech Data beleži v regiji hitro rast, tako zaradi pospeševanja vlaganj v IT kot tudi povečevanja števila partnerjev in prihodkov, ki so se leta 2018 v primerjavi z letom poprej povečali za 20 odstotkov.

»Tech Data je vodilni globalni distributer svetovnih proizvajalcev informacijskih tehnologij, kot so IBM, Oracle, Lenovo, Cloudera in Autodesk. Produkti in storitve teh proizvajalcev so že na voljo v našem portfelju tudi v Sloveniji in na Hrvaškem. V bližnji prihodnosti bomo nabor ponudnikov še povečali,« je povedala Judith Schreibmayer, podpredsednica za vzhodno regijo v Tech Data SEE.

Tech Data je v zadnjih letih v regiji hitro povečevala mrežo partnerjev predvsem na račun poglobljenega poznavanja tržnih zahtev kakor tudi širokega nabora razširjenih distributerskih storitev. Te segajo od tehničnih in podpornih storitev, izobraževalnih programov in trženja do upravljanja življenjskega cikla naprav in njihove rentabilnosti, tehnologije kot storitve ter napredne logistike. Ob tem zagotavlja spletne platforme za dobavo storitev oblaku ter programske opreme. Na osnovi celovite ponudbe produktov na segmentih, kot so IoT, varnost in analitika, ponuja napredne rešitve, ki so že pripravljene za trg. Posebno prednost predstavljajo prilagojene rešitve za posamezne panoge, na primer za zdravstvo, izobraževanje, proizvodnjo, upravljanje z okoljem in finance.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem JARES d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri JARES d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem JARES d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več