Računalništvo, telefonija
25.11.2020 20:00

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije je odprl prvo prevzemno točko po sistemu »Naroči in odpelji«

Telekom Slovenije je na Vojkovi ulici v Ljubljani odprl prvo prevzemno točko po sistemu drive-in, ki jo je poimenoval »Naroči in odpelji«. Na prevzemni točki lahko uporabniki kar iz avta prevzamejo mobitel ali drugo terminalsko opremo, za nakup katere so se predhodno dogovorili, pa tudi naročniško dokumentacijo za sklenitev oz. podaljšanje naročniškega razmerja, kartice SIM, dogovorijo se lahko za prevzem modema in podobno. Uporabniki se za prihod na prevzemno točko vnaprej dogovorijo, izdelki z vso potrebno dokumentacijo pa so pripravljeni, tako da je prevzem hiter, enostaven in varen.
Telekom Slovenije je odprl prvo prevzemno točko po sistemu »Naroči in odpelji«
Telekom Slovenije je odprl prvo prevzemno točko po sistemu »Naroči in odpelji«

Prevzemna točka Naroči in odpelji je na Vojkovi 58 v Ljubljani odprta od ponedeljka do petka med 10. in 17. uro. Uporabniki termin obiska rezervirajo s klicem na številko 041 700 216 ali preko e-pošte (tc.ljcitypark@telekom.si).

Skladno z odlokom Vlade RS so prodajna mesta Telekoma Slovenije zaprta, vsa pa delujejo kot prevzemne točke. Prodajni svetovalci so uporabnikom na prodajnih mestih po vsej Sloveniji na voljo prek telefona ali e-pošte, na ta način pa lahko uporabniki sklenejo ali podaljšajo naročniška razmerja ter kupijo naprave in dodatno opremo. V Telekomu Slovenije so uporabnikom na voljo tudi prek kontaktnega centra in družbenih omrežij, v okviru prevzemnih točk je možno tudi plačilo računa Telekoma Slovenije na plačilnem avtomatu brez provizije.

V primerjavi z obdobjem, ko so bila prodajna mesta odprta, v Telekomu Slovenije sicer beležijo 25-odstotno rast klicev na številke kontaktnega centra, prav tako se je za več kot 60 odstotkov povečalo število prejetih e-sporočil.

Za nakup izdelkov Telekom Slovenije sicer priporoča nakup prek E-trgovine, kjer je na voljo širok nabor izdelkov za delo od doma, zabavo, gospodinjstvo, prosti čas … Večino izdelkov je mogoče kupiti na obroke brez obresti.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55
Veliko ljudi podcenjuje vlogo grafičnega oblikovanja pri rasti podjetja in prepoznavnosti blagovne znamke. Podjetje stežka preživi brez ustrezne komunikacije. Na tak ali drugačen ... Več