29.09.2020 14:23
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Telekom Slovenije je za večjo varnost gostincev in gostov v lokalih razvil E-cenik

Telekom Slovenije je z namenom preprečevanja širjenja COVID-19 ter za večjo varnost tako gostincev kot gostov v gostinskih lokalih razvil E-cenik. S pomočjo E-cenika gostje do ponudbe gostinskega lokala preprosto dostopajo z zajemom QR-kode prek svojega mobitela. Na ta način lahko gostinci v celoti nadomestijo tiskan cenik, ki je običajno gostom na voljo na mizah, gostinci pa morajo skrbeti za njegovo redno razkuževanje. Vse, kar morajo gostinci ob uvedbi E-cenika storiti, je, da je QR-koda gostom lokala enostavno dostopna na vidnem mestu.

Poleg zagotavljanja večje varnosti E-cenik gostincem omogoča hitro in enostavno upravljanje ter korekcijo ponudbe brez dodatnih stroškov tiskanja. Uporaba E-cenika s QR-kodo je še posebej priročna rešitev za restavracije in druge gostinske lokale, ki se dnevno srečujejo z večjim številom gostov, ob tem pa ponudbo dnevno osvežujejo.

Za vzpostavitev E-cenika v Telekomu Slovenije poskrbijo za postavitev spletne strani, registracijo domene, vnos gostinske ponudbe in pripravo QR-kode, ki jo gostinci objavijo na vidnem mestu v svojem lokalu. Enkratni strošek postavitve osnovne različice spletne strani je 61,48 evra (brez DDV), mesečna naročnina za mobilne naročnike pa je od 3,20 evra (brez DDV). Za naročnike fiksnih poslovnih paketov Telekoma Slovenije je storitev brezplačna.

Več o storitvi Spletna stran in E-cenik je na voljo na http://ts.si/ponudba-E-cenik.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

CREAPLUS d.o.o.

Letališka cesta 33F, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.