01.09.2016 13:47

Telekom Slovenije nadgradil ponudbo za gluhe

V okviru družbeno odgovornega ravnanja se v Telekomu Slovenije skrbno posvečajo tudi posameznikom s posebnimi potrebami. Tako so za gluhe in naglušne s 1. septembrom pripravili novi mobilni paket Gluhi A, ki uporabnikom za 14,95 evra mesečno omogoča 15 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, pogovore in sporočila v vsa slovenska omrežja pa uporabnik plača po porabi, vendar ne več kot 2 evra na mesec. Novi paket je rezultat dolgoletnega dobrega sodelovanja Telekoma Slovenije z Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije, saj Telekom Slovenije posebno ponudbo za uporabnike z okvaro sluha pripravlja že vse od leta 1999.
Telekom Slovenije je Microsoftov partner leta v Sloveniji

Obstoječi naročniki paketov Gluhi ali Gluhi Plus lahko spremembo v novi paket Gluhi A opravijo brezplačno, novi naročniki paketa Gluhi A pa so oproščeni tudi plačila priključne takse. Če naročniki v skupni račun povežejo izbrani paket TopTrio, si lahko mesečno naročnino na paket Gluhi A znižajo za 2 evra, in sicer na 12,95 evra.

Gluhim in naglušnim uporabnikom pri Telekomu Slovenije še naprej ostajata na voljo tudi paketa Gluhi in Gluhi Plus z nizko ceno sporočil SMS, brezplačnimi video klici v mobilno omrežje Telekoma Slovenije in ugodnejšim mobilnim internetom. Navedene pakete lahko sklenejo uporabniki, ki se ob sklenitvi naročniškega razmerja izkažejo z izkaznico, izdano s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve.

V Telekomu Slovenije v svojih prizadevanjih za zagotavljanje enakih možnosti vključevanja v družbo posebno ponudbo za uporabnike z okvaro sluha zagotavljajo že od leta 1999. Z razvojem tehnologije se spreminja tudi tovrstna ponudba, omogočanje video komunikacije v znakovnem jeziku pa prispeva tako k premagovanju komunikacijskih ovir kot bolj neodvisnemu življenju gluhih in naglušnih oseb.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

SoftNET d.o.o.