Računalništvo, telefonija
16.11.2016 18:45
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije odslej ponuja tudi elektriko

Telekom Slovenije odslej ponuja tudi elektriko
Telekom Slovenije odslej ponuja tudi elektriko

Telekom Slovenije, ki uporabnikom v okviru storitev za dom že zagotavlja vse komunikacijske storitve, kot so internet, televizija in telefonija, je svojo ponudbo razširil še s storitvijo elektrike. To bo ponujal po izjemno konkurenčnih cenah, v okviru akcijske ponudbe pa svojim uporabnikom omogoča tudi do dva meseca elektrike brezplačno.

Naročniki Telekoma Slovenije, ki storitev elektrike povežejo s fiksnimi oziroma izbranimi mobilnimi paketi, ob tem prejmejo tudi popust na mesečno naročnino paketa. Menjava dobavitelja električne energije je enostavna – z obiskom prodajnega mesta Telekoma Slovenije, od doma prek spleta oz. s klicem na številko 080 8000. Naročniki televizije Telekoma Slovenije pa lahko kot prvi in edini naročniki televizije v Sloveniji storitev elektrike naročijo kar prek televizije oz. BOX-a.

S tem, ko je Telekom Slovenije v svojo ponudbo vključil tudi storitev elektrike, je na enem mestu združil vse storitve za dom. Cene električne energije pri Telekomu Slovenije so izjemno ugodne, pri tem pa bodo prvih šest mesecev v okviru akcijske ponudbe še dodatno znižane.

V Telekomu Slovenije uporabnikom svetujejo, naj elektriko povežejo s paketom Modri, ki vključuje televizijo, internet ter mobilno in fiksno telefonijo, saj jim ta v prvem letu prinaša največji prihranek. Svoje mesečne prihranke lahko uporabniki preverijo z informativnim izračunom na www.telekom.si/elektrika.

Obstoječi naročniki fiksnih paketov, ki se bodo do konca leta odločili za elektriko Telekoma Slovenije, bodo ob vezavi za 24 mesecev poleg drugih ugodnosti prejeli dodatno še en mesec brezplačne elektrike oz. do 40 evrov popusta na račun za elektriko, ob vezavi za 12 mesecev pa en mesec oz. do 20 evrov popusta.

Novi uporabniki, ki bodo pri Telekomu Slovenije do konca leta sklenili naročniško razmerje za paket, ki vključuje fiksni internet, televizijo ali kabelsko TV, ob tem pa se odločili tudi za elektriko Telekoma Slovenije, bodo ob vezavi za 24 mesecev prejeli dva meseca brezplačne elektrike oz. dvakrat do 40 evrov popusta na račun za elektriko, ob vezavi za 12 mesecev pa en mesec brezplačne elektrike oz. do 40 evrov popusta.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535
Računalniki so postali ključno poslovno orodje. Uporabljajo se pri vseh vidikih delovanja podjetja, vključno z ustvarjanjem in prodajanjem izdelkov, trženjem, računovodstvo, administracijo ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več